Nejdřív běžná smrt, pak z toho byla vražda... Chlapa (†34) ubili větví! Už jsou za mřížemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejdřív běžná smrt, pak z toho byla vražda... Chlapa (†34) ubili větví! Už jsou za mřížemi!

Na mrtvém nebyly na první pohled vidět známky násilí.
Na mrtvém nebyly na první pohled vidět známky násilí. (Policie ČR)

Brutální vraždu objasnili pražští kriminalisté. Na počátku přitom vše vypadalo jako náhodná smrt. Tělo bezdomovce (†34) objevil kolemjdoucí 24. července v pražské Písnici. Přivolaný lékař při prvním ohledání nezjistil cizí zavinění. Pak se ale děly věci!

Ohledání bylo složité. V letním horku tělo bezdomovce ve spacáku doslova obalili červi a mouchy. Není tedy divu, že lékař na místě neodhalil vraždu. Soudní pitva však byla jednoznačná. Mrtvý byl pomlácený a měl roztříštěnou lebku. Kriminalisté vyslýchali bezdomovce v širokém okolí.

Tento týden zadrželi muže (23) a jeho partnerku (20). Na stopu je kromě jiného přivedl fakt, že zabitému ukradli ze stanu telefon a prodali ho. Z násilí je usvědčil také detektor lži. Z jejich odpovědí bylo zřejmé, že vědí věci, které může znát jen pachatel. „Dvojice se k činu nakonec přiznala,“ uvedl kriminalista Jan Andrle.

Motivem činu byla údajně hádka, při níž bezdomovec ohrožoval ženu nožem. Mladík ho tedy několikrát udeřil větví a jeho milenka mu asistovala. Za těžké ublížení na zdraví hrozí oběma 8 až 16 let za mřížemi.

Věci zajištěné na místě činu dovedly policisty k vrahům.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.