Nejlepší restaurace v Česku - Za polévku dáte i 450 korun!

Přemýšlíte, kam vyrazit na večeři snů? Ve výběru vám pomůže nejnovější prestižní průvodce Grand Restaurant známého odborníka na gastronomii Pavla Maurera. Na prvním místě se v hodnocení expertů i nezávislých hodnotitelů stejně jako loni umístila pražská restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise.
„Čerpáme ze starých kuchařek,“ prozradil tajemství šéfkuchař Oldřich Sahajdák. Překvapením žebříčku je fakt, že podniky oblíbených televizních šéfkuchařů Zdeňka Pohlreicha (Café Imperial) a Itala Emanuela Ridiho (Da Emanuel) zcela propadly! Pokud se ale do těch nejlepších restaurací vydáte, počítejte, že si sáhnete pořádně hluboko do kapsy. 800 hodnotitelů v restauracích při testování projedlo přes 10 milionů korun!