Muž, který bodal u Hanychové - Dostal 17 let natvrdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muž, který bodal u Hanychové - Dostal 17 let natvrdo!

Jan Steidl pobodal Beňovou 46 ranami nožem.
Jan Steidl pobodal Beňovou 46 ranami nožem.  (Aha! – Martin Hykl)

Hrůzostrašný čin z domu modelky Agáty Hanychové (25) byl potrestán. Krajský soud v Praze včera uznal vinu Jana Steidla (29), obžalovaného z pokusu o vraždu expřítelkyně Lucie v Agátině domě ve Statenicích u Prahy. Ve vězení s ostrahou má podle zatím nepravomocného rozsudku strávit 17 let.

Když v únoru letošního roku Jan Steidl zaútočil nožem na o šest let mladší expřítelkyní, zasadil jí čtyřicet šest bodných ran. Jí se podařilo utéct a na útočníka ukázala prstem. Steidl však do poslední chvíle tvrdil, že s činem nemá nic společného a že dcera bývalého slovenského politika Roberta Beňa si zranění způsobila sama.

„Nechápu, jak to může tvrdit. Jsem smutný, že se něco podobného vůbec stalo, a šťastný, že při dceři stáli strážní andělé. K samotnému rozsudku můžu říct jen to, že je to rozhodnutí soudu, které musím akceptovat. Přesto si ale myslím, že je sedmnáct let za trvalé poškození jiného člověka jak po psychické, tak fyzické stránce málo,“ svěřil se serveru topky.sk Beňo.

A co na rozhodnutí soudu říká Agáta Hanychová. „Čekala jsem, že dostane vysoký trest, a jsem ráda, že po dlouhé době česká justice ohodnotila takto brutální čin adekvátním trestem,“ říká modelka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.