Pozor, už zítra! 10. 10. 2010! Numeroložka: Hrozí zranění, ztráta peněz, se svatbou počkejte... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pozor, už zítra! 10. 10. 2010! Numeroložka: Hrozí zranění, ztráta peněz, se svatbou počkejte...

Kartářka a numeroložka Michaela Kudláčková. Můžete si ji pamatovat jako dětskou herečku, například ze seriálu My všichni školou povinní jako Barču.
Kartářka a numeroložka Michaela Kudláčková. Můžete si ji pamatovat jako dětskou herečku, například ze seriálu My všichni školou povinní jako Barču. (Aha! – Jan Exner, ara)

Na první pohled líbivé datum zaujme v kalendáři každého. Co se ale skrývá za řadou jedniček a nul, ve které je osamocená jediná dvojka? Numeroložka Michaela Kudláčková má jasno, tento den toho moc dobrého nepřinese. Raději se nepouštějte do žádných činností a na svatbu rovnou zapomeňte!

„Jednička znamená slunce, dvojka je luna. Na první pohled je jasné, že slunce převažuje, je v datu dokonce třikrát, mnoho lidí by se proto mohlo spálit,“ vysvětluje numeroložka a kartářka Michaela Kudláčková.

„Spousta lidí na sebe zítra bude chtít strhnout pozornost. Může se stát, že se snadno zraní při nějakém sportu, protože přepnou své síly, nebo že prodělají hromadu peněz při špatné investici,“ říká Kudláčková s tím, že o množství vyhrocených situací nebude nouze.

Vše pak podle ní vyvrcholí dopoledne, když se nám na hodinkách objeví 10 hodin 10 minut a 10 vteřin 10. 10. 2010. „Raději bychom se v tento čas měli zastavit tam, kde jsme, a osud moc nepokoušet. Kdyby mělo k něčemu zásadnímu dojít, ať už třeba teroristickému útoku nebo protržení přehrady, bude to v tuhle dobu nejpravděpodobnější,“ varuje numeroložka.

Stejně tak nedoporučuje v tento den ani vstup do manželství. Obřadní síně budou přesto praskat ve švech, stejně jako ta na pražské Staroměstské radnici.

„V neděli běžně neoddáváme, ale pro velký zájem, už rok dopředu, tuto neděli svatby budou. Bude jich asi deset,“ řekla Aha! vedoucí odboru matriky Úřadu městské části Praha 1 Lenka Jelínková s tím, že zhruba polovina novomanželů je mimopražských.

„Například dva lidé ve znamení lva si ten den užijí, ale jejich vztah dál zřejmě nevyjde. Naopak rybám jako jediným bych svatbu přímo doporučila, protože jim magický den pomůže překlenout ostych,“ vysvětlila Kudláčková. Pokud se nám podaří zítřek ve zdraví přežít, za pár dní nás prý čeká mnohem příznivější datum, a to 20. 10. 2010.

„To bude něco docela jiného. Tam je vidět harmonie. Bude to klidný den vhodný k dosahování dlouhodobých cílů, protože čísla nás nebudou tolik ovlivňovat,“ uzavřela Kudláčková.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.