Designblok – Nábytek zastíní modelky a hadříky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Designblok – Nábytek zastíní modelky a hadříky!

Své nepřehlédnutelné vnady umí Lucie Váchové ještě zdůraznit. Jimi nepochybně pomotá hlavu i na zítřejší přehlídce v holešovickém SuperStudiu.
Své nepřehlédnutelné vnady umí Lucie Váchové ještě zdůraznit. Jimi nepochybně pomotá hlavu i na zítřejší přehlídce v holešovickém SuperStudiu. (ara, Aha!)

Nábytek půjde na zítřejší přehlídce moderního a nápaditého provedení domácích doplňků stranou. Zastíní jej missky Lucie Váchová a Lilian Sarah Fischerová, které se na Dny designu chystají. Čím se chystají obrátit pozornost na sebe?

Vystoupí při módní přehlídce, která se koná pátek od 20 hodin v SuperStudiu pražských Holešovicích. Představí při ní novou kolekci Quiksilver Women.

Kliknutím zvětšete

Krásné šaty pro sebědomé ženy představí i Lilian Sarah Fisherová.

V těch samých prostorách už od úterý probíhá výstava fotografií Báry Prášilové. Ta získala za předešlou sérií portrétů, pětice ambasadorek Quiksilver Women, která vznikla v industriálních zónách Londýna, cenu Czech Grand Design v kategorii Fotograf roku 2009.

Nyní prezentuje nadaná umělkyně již druhou sérii fotografií, které zachycují osobnost tváří Quiksilver Women. Letos pozvala ostatní ambasadorky do Prahy, aby společně nafotily novou kolekci na místech Nové scény Národního divadla, hotelu Praha, nebo zaprášeného vrakoviště s automobilovými veterány.

Kliknutím zvětšete

Pozvánka na výstavu fotografií Báry Prášilové.

Díky Bářině nezaměnitelné představivosti vznikly portréty, odrážející magický svět plný fantazie. „Praha, jakožto lokace, je prostě moje srdeční záležitost. Věděla jsem přesně kam ohledně výběru míst »šáhnout«, jak se konkrétní místo v určitou denní dobu chová,“ říká Bára.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.