Nový zvířecí večerníček Václava Chaloupka: Jezevec Anežka bude hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový zvířecí večerníček Václava Chaloupka: Jezevec Anežka bude hvězdou!

Jezevec Anežka se svým lidským tátou Václavem Chaloupkem.
Jezevec Anežka se svým lidským tátou Václavem Chaloupkem. (pro Aha! – Marcela Durasová, Jaroslav Vogeltanz)

Režisér a scenárista Václav Chaloupek natáčí další ze svých populárních zvířecích večerníčků. Tentokrát se příběhy budou jmenovat Povídání pro Madlu a štěňata. Hlavní hrdinkou však bude jezevec Anežka.

Ve třináctidílném večerníčku se kromě Anežky objeví i liška Kačenka, srnka Betynka, zajíc Janek nebo bobřík Bořík. Samozřejmě bude k vidění také oblíbená bavorská barvářka Madla se štěňaty. „Mám takovou představu, že Madla bude vždy na začátku příběhu svým štěňatům dávat pít. Ta budou neposedná, a tak jim budeme vyprávět příběh o nějakém zvířátku,“ prozrazuje Václav Chaloupek.

Zvířátka s režisérem žijí v jeho domku uprostřed lesů. Většina z nich pochází ze záchranné stanice. Lišce Kačence dokonce zachránilo natáčení život. Myslivci by ji jinak zabili jako škodnou. Anežku našli zemědělci, kteří hloubili strouhu. V noře, kterou omylem rozkopali, našli tři jezevčí miminka. Anežčinou neoblíbenější pochoutkou je kozí mléko. „Vždycky si mi sedne na stehno, drápky se zachytne na ruce a pije. Kozí mléko dostává i srnka, která se také ve večerníčku objeví,“ prozrazuje Chaloupek.

Anežka si pochutnává na kozím mléku.

Labradorka Adara a srnečka Betynka jsou velké kamarádky.

Další hrdinové Chaloupkových večerníčků

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.