Voličský horoskop pro Aha! Jste ve znamení »socana«, anebo »modrého ptáka«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Voličský horoskop pro Aha! Jste ve znamení »socana«, anebo »modrého ptáka«?

Lucie Talmanová (42) a Mirek Topolánek (54) jsou oba modří ptáci a navíc i šťastní rodiče malého Nicolase (2). Podle horoskopu Aha! je ale v budoucnu dost možná čeká rozchod.
Lucie Talmanová (42) a Mirek Topolánek (54) jsou oba modří ptáci a navíc i šťastní rodiče malého Nicolase (2). Podle horoskopu Aha! je ale v budoucnu dost možná čeká rozchod.  (Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný, ČTK – Stanislav Zbyněk, ara)

Za necelé dva měsíce půjdeme k volební urně vhodit hlas svému favoritovi. Na rozdíl od západnějších států je ale u nás silnějších stran více než jen dvě, a každá je úplně jiná. Podobně rozdílní jsou i jejich voliči. Podívejte se proto s Aha! na humorný horoskop fanoušků té či oné strany. Jaký je v práci? Jaký doma? S kým si rozumí a kdo ho naopak přivádí k šílenství?

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Zlatý »biomasácký« pár Kateřina Jacques (38) a Martin Bursík (50) je známý i svojí roztržitostí a podrážděností. Není divu. Horoskop je proti nim…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.