Život Zlaty Adamovské je i v seriálu, Vadí jí manželovo dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Život Zlaty Adamovské je i v seriálu, Vadí jí manželovo dítě!

Jedinou Zlatu Adamovskou alias Bělu Páleníkovou si mladý muž získat nedokáže.
Jedinou Zlatu Adamovskou alias Bělu Páleníkovou si mladý muž získat nedokáže. (TV Nova)

Již dnes večer se na obrazovky vrací »novácká« Ordinace v růžové zahradě 2, a divákům se představí nový lékař Robert Šambera v podání herce Petra Konáše (26)! Tento inteligentní, atraktivní a velmi ambiciózní mladý muž si dokáže každého získat, tedy s výjimkou Zlaty Adamovské (50), která v seriálu ztvárňuje pediatričku Bělu Valšíkovou. Je to totiž »syn« jejího muže!

Divadelní herec Petr Konáš o roli v nejoblíbenějším českém seriálu usiloval již několikrát, štěstí se na něj usmálo ale až potřetí. „Dvakrát už jsem na konkurzu byl ohledně kladné role, a nikdy to nevyšlo. Takže když mě pozvali teď, dopředu už jsem s tím nepočítal. Dost mě překvapilo, když mi volali, že jsem získal roli záporňáka,“ prozradil deníku Aha! Konáš, který i nadále působí v Chebském divadle.MUDr. Robert Šambera v dětství vyrůstal bez otce, proto je tolik fixovaný na Eduarda Valšíka (Petr Štěpánek), matčina bývalého přítele. Eduardovi, který je z Roberta nadšený a vidí v něm svého žáka a pokračovatele, nahrazuje chybějícího nástupce a kompenzuje tak zklamání, které pro něj znamenal profesní neúspěch dcery Terezy (Monika Zoubková).Robert miluje luxus, jako jediný syn Lenky Šamberové ho měl vždy dostatek. Současná manželka Valšíka Běla (Adamovská), z něj ale tak nadšená není. Podobnou situaci teď paradoxně herečka Zlata Adamovská řeší i v reálném životě. Také v jejím životě se objevilo nemanželské dítě dcera jejího manžela Radka Johna (55), kterou před ní sedm let tajil. Manželé, dlouho považovaní za ideální pár, se tak rozvádějí...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.