Korejci podvedli Billa Clintona - Prý jednal s dvojníkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Korejci podvedli Billa Clintona - Prý jednal s dvojníkem

Dvojník při jednání s Billem Clintonem.
Dvojník při jednání s Billem Clintonem. (Profimedia.cz, ara)

Severokorejští komunisté pěkně vypekli bývalého amerického prezidenta Billa Clintona. Při jeho srpnové návštěvě KLDR mu totiž nastrčili dvojníka. Nic netušící Clinton s ním pak vedl tříhodinový »přátelský« rozhovor. Odborníci nyní tvrdí, že za pravého Kima při setkání zaskakoval dvojník. Herec prý vypadal až příliš zdravě.

Tvrzení dokládají i na základě podrobného zkoumání fotografií Kima, které režim pravidelně posílá do světa. Korejci mají důvodů pro využívaní dvojníka několik. Za žádnou cenu nechtějí, aby jejich vůdce, který před nedávnem prodělal mrtvici, absolvoval náročná jednání. Jeho podlomené zdraví by totiž mohlo naznačit slabost ve vedení státu a pro komunistickou diktaturu by mělo fatální následky. Mít dvojníka přitom patří k základním povinnostem každého správného diktátora. Jednoho měl i Hitler, Stalin, Saddám Husajn nebo Fidel Castro.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.