Smůla světové rekordmanky - Přišla o nejdelší nehty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smůla světové rekordmanky - Přišla o nejdelší nehty!

Melvin Booth má úplně nejdelší nehty na světě – o 40 cm delší, než měla Lee.
Melvin Booth má úplně nejdelší nehty na světě – o 40 cm delší, než měla Lee. (ČTK)

05:00 – Američanka Lee Redmond (68) je majitelkou nejdelších nehtů na světě! Teď už bohužel bývalou... O své téměř 90centimetrové drápy přišla při autonehodě.

Američanka Lee Redmond (68) je majitelkou nejdelších nehtů na světě! Teď už bohužel bývalou... O své téměř 90centimetrové drápy přišla při autonehodě. Když po úrazu zahlédla jeden ze svých nehtů opodál, dala se do hysterického pláče...

Nehty na rukou si tato dáma nestříhala 30 let. V součtu měřily 8,6 metru, čímž se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů jako žena s nejdelšími nehty. Úplně nejdelší nehty na světě má však muž! Melvin Booth se totiž může pyšnit drápy, které v součtu měří něco málo přes 9 metrů!

Ztrátu své chlouby bere Lee sportovně: „Hlavně že jsem živá a zdravá, mé nehty si již užily dost slávy. Musím se s tím smířit, nic jiného mi ani nezbývá.“ Co s nimi bude dál? Lee má jasno: „Trvalo by dalších 30 let, než by nehty dorostly do původní délky. Tak dlouho už asi žít nebudu. Jednou mi to stačilo.“

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.