Kritický Topolánek: Naše předsednictví v EU? Nic moc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Kritický Topolánek: Naše předsednictví v EU? Nic moc!

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek

PRAHA – Zítra oficiálně skončíme v čele Evropské unie a pomyslnou štafetu předáme Švédsku. Během tohoto půlroku spíše než česká rozhodnutí v politických otázkách ale plnily stránky novin Paroubkovy eskapády s vajíčky a Topolánkův nudismus ve vile Berlusconiho.

Zítra oficiálně skončíme v čele Evropské unie a pomyslnou štafetu předáme Švédsku. Během tohoto půlroku spíše než česká rozhodnutí v politických otázkách ale plnily stránky novin Paroubkovy eskapády s vajíčky a Topolánkův nudismus ve vile Berlusconiho.

Předseda ODS, Mirek Topolánek, se k našemu předsednictví vyjádřil ve včerejší Nedělní partii na Primě. „Potvrdil se obraz České republiky jako země nespolehlivé, nezralé, neschopné vyřešit vnitropolitické problémy v zájmu celku,“ pravil Topolánek.

Takto si Mirek vzpomněl na pád vlády na začátku letošního května. A kdo za to může? Samozřejmě vajíčková sociální demokracie, která myslela jenom na své zájmy, nikoliv na zájmy celé republiky, když se zasadila o rozpad kabinetu! Podle Topolánka právě kvůli této sobeckosti prohrál Paroubek eurovolby!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.