Chlípný lékař - Znásilňoval těhotné pacientky v narkóze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Chlípný lékař - Znásilňoval těhotné pacientky v narkóze!

Fotografie
Fotografie (internal)

MANCHESTER – Anesteziolog asistující u potratů na klinice v anglickém Manchesteru znásilnil tři mladé ženy (18, 19 a 22 let), které už v částečné narkóze čekaly na zákrok! Úchylný lékař asijského původu Narendra Sharma (51) je přitom ženatý…

Anesteziolog asistující u potratů na klinice v anglickém Manchesteru znásilnil tři mladé ženy (18, 19 a 22 let), které už v částečné narkóze čekaly na zákrok! Úchylný lékař asijského původu Narendra Sharma (51) je přitom ženatý…

Oběti o sexuálním zneužití neměly sebemenší tušení. Dozvěděly se o něm až z telefonátu z kliniky. Anesteziolog sice u soudu popřel, že by se na bezvládných tělech pacientek sexuálně ukájel, a obvinění označil za pokus o rasovou diskriminaci, důkazy ale svědčí proti němu.

Z podivných praktik byl podezřelý už před rokem. Zdravotní sestra, která s ním asistovala u jednoho potratu, kolegům tehdy řekla: „Pacientka ho požádala, aby ji během zákroku držel za ruku. Vyhověl jí, ale vypadalo to, jako by se její rukou sexuálně ukájel.“ Od té doby chlípného doktora kolegové nenápadně sledovali a několikrát si všimli, jak během potratů masturbuje. Nakonec zvrhlíka přistihli při sexu s pacientkou, která byla vlivem anestetik v částečném bezvědomí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.