Šokující závěť Jade Goody (†27) - Manželovi ani halíř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující závěť Jade Goody (†27) - Manželovi ani halíř!

Tolik se milovali! V závěti ale Jade na manžela zapomněla…
Tolik se milovali! V závěti ale Jade na manžela zapomněla…  (Profimedia.cz)

LONDÝN – Pár dní poté, co britská hvězda reality show »Big Brother« Jade Goody (†27) podlehla v neděli ráno za asistence televizních kamer rakovině, byly zveřejněny detaily její poslední vůle. Kromě toho, že chce být pohřbena ve svatebních šatech, v nichž si před měsícem vzala Jacka Tweeda (21), a mít v rakvi snubní prsten a velké fotky svých synů Bobbyho (5) a Freddyho (4), rozdělila v testamentu i svůj majetek.

Pár dní poté, co britská hvězda reality show »Big Brother« Jade Goody (†27) podlehla v neděli ráno za asistence televizních kamer rakovině, byly zveřejněny detaily její poslední vůle. Kromě toho, že chce být pohřbena ve svatebních šatech, v nichž si před měsícem vzala Jacka Tweeda (21), a mít v rakvi snubní prsten a velké fotky svých synů Bobbyho (5) a Freddyho (4), rozdělila v testamentu i svůj majetek.

Největší část odkázala synům. Každému na spořicí účet vložila v přepočtu po 27 milionech Kč. Dalších 40 milionů Kč, které jim jednou připadnou, bude zatím spravovat její matka Jackiey Budden (50). Té odkázala i dům v Essexu, v němž v neděli zemřela. Před tím ho sice nabídla svému manželovi, ten ho však se slovy, že by tam bez ní nedokázal žít, odmítl. Zhruba 25 milionů Kč z jejího konta půjde na charitativní účely, zejména na nadace pro opuštěné děti.

Naopak manžel Jack nedostane ani floka. Proč? Extravagantní Jade prostě měla do poslední chvíle bláznivé nápady. „Nebral si mě pro peníze, ale z lásky,“ řekla své matce před smrtí. Jack Tweed i přes to hodlá splnit poslední přání své ženy – nechá si na tělo vytetovat větu »Call me and I will answer!« (»Zavolej mi a já ti odpovím!«).

Dům Jade Goody se již stal poutním místem. Její fanoušci k němu nosí květiny a psaníčka. Matka Jackiey to se slzami v očích komentovala: „Je to skoro stejné, jako když zemřela princezna Diana. Překvapuje mě, jak milí ti lidé dokážou být.“ Pohřeb se koná 4. dubna.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.