Tento šílenec VYVRAŽDIL celou rodinu - Makedonec Rajko Kačar střílel promyšleně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tento šílenec VYVRAŽDIL celou rodinu - Makedonec Rajko Kačar střílel promyšleně

Makedonec Ralf Kačar neovládl svou chorobnou žárlivost a začal vraždit.
Makedonec Ralf Kačar neovládl svou chorobnou žárlivost a začal vraždit. (pro Aha! - TV-News.cz, Tomáš Trávník, tn.czInfografika Aha!)

PETŘVALD - Děsivý masakr v Petřvaldu na Karvinsku byl dlouhodobě plánovaný a promyšlený! Vraždou vyvrcholilo několikaleté domácí násilí. Makedonec Rajko Kačar (41) nedokázal snést představu, že ho jeho přítelkyně definitivně opustila.

Děsivý masakr v Petřvaldu na Karvinsku byl dlouhodobě plánovaný a promyšlený! Vraždou vyvrcholilo několikaleté domácí násilí. Makedonec Rajko Kačar (41) nedokázal snést představu, že ho jeho přítelkyně definitivně opustila. A tak ji společně s jejími rodiči a kamarádem zastřelil. Pak se pokusil o sebevraždu.

Vrah se svou partnerkou žil zhruba čtyři roky a měli spolu dvouletou holčičku Nikolku. Zavražděná Vlaďka (†25) od Kačara už několikrát odešla, kvůli tomu, že ji napadal a bil. „Pokaždé se ale nechala zlomit sliby partnera, že se to už nebude opakovat,” tvrdí známý rodiny František Dýmal.

Kačar se však dokázal polepšit vždycky jen na chvíli. Trpěl chorobnou žárlivostí a možná i mnohonásobnou poruchou osobnosti. Mezi přáteli měl prý vrah pověst seriózního a obětavého člověka, který byl vždy připraven pomoci druhému. Ale v soukromí se měnil v žárlivou bestii. Hrůznou ironií je, že mladík (†34), který v restauraci po Vlaďčině boku zemřel, prý vůbec nebyl její nový přítel. „Byl to jenom kamarád, který jí pomáhal. Ona teď neměla na nový vztah vůbec myšlenky. Chtěla se hlavně rozumně dohodnout a zbytečně Kačara neprovokovat,“ tvrdí Dýmal. A asi věděla, proč se Kačara bojí. Krátce před svou smrtí byla po jeho útoku hospitalizována v nemocnici a případ řešila policie. Před žárlivcem z Makedonie prchla na měsíc do Anglie. Když se vrátila, chtěla vše definitivně vyřešit a hlavně Kačara vystěhovat ze svého bytu. Vrah jí stále vyhrožoval smrtí, nikdo však nepočítal s tím, že své výhrůžky naplní.

Rajf Kačar byl už jednou ženatý, a to v Maďarsku, kde má dvě děti. K tragédii přitom nebylo daleko už jednou, když od násilníka utíkala partnerka z Ostravy, s níž měl také dítě.

Vrah žil v České republice přes 18 let. Teď bojuje v nemocnici o život a před jeho dveřmi stojí čtyřiadvacet hodin denně ozbrojená hlídka. Z rodiny zbyla pouze zdrcená babička, která nyní pečuje o malou Nikolku.

Kliknutím zvětšete
Zabíjel nelegálně drženou zbraní!

Kliknutím zvětšeteV noci ze soboty na neděli v petřvaldské restauraci Sokolovna na Karvinsku zbyla už jen desítka hostů, která v místním salonku slavila padesátiny jednoho z bývalých obyvatel obce. Ten tu měl i svoji manželku (†47) a dceru Vlaďku (†25) s kamarádem (†34). Kolem jedné hodiny ranní rozrazil dveře bývalý Vlaďčin přítel. Zastavil se a chladnokrevně zamířil svojí nelegálně drženou pistolí na hlouček oslavenců. Střílel na jistotu. Nejdříve popravil bývalou partnerku, pak jejího známého a vzápětí i oba její rodiče. Všichni čtyři byli na místě mrtví. Pak vrah obrátil zbraň i proti sobě.

Nejhorší masová vražda v dějinách České republiky: Zhrzený milenec popravil 4 lidi! Pak si prohnal kulku hlavou

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.