Zoufalý mladík (28) - Chtěl skočit z mostu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalý mladík (28) - Chtěl skočit z mostu!

Pod mostem hasiči nafoukli záchranou matraci...
Pod mostem hasiči nafoukli záchranou matraci... (pro Aha! – Tomáš Kořistka a HZS Moravskoslezského kraje)

OSTRAVA – Beznaděj a zoufalství. S takovými pocity překročil v včera mostní zábradlí na ulici Rudná v Ostravě mladík (28). Chtěl se vrhnout do třicetimetrové hloubky. Od zoufalého úmyslu sebevraha naštěstí odradil psycholog. Stačila zdánlivá maličkost: šálek horkého čaje, který vrátil mladému muži chuť do života.

Beznaděj a zoufalství. S takovými pocity překročil v včera mostní zábradlí na ulici Rudná v Ostravě mladík (28). Chtěl se vrhnout do třicetimetrové hloubky. Od zoufalého úmyslu sebevraha naštěstí odradil psycholog. Stačila zdánlivá maličkost: šálek horkého čaje, který vrátil mladému muži chuť do života.

Důvod sebevražedných myšlenek mladíka? On ani jeho otec nemohou najít práci... „Viděl jsem ho už ráno. Procházel se tady, což mi bylo hned divné. Tady se přeci na procházky nechodí… Že se chystá ke skoku mě ale nenapadlo. Až když překročil to zábradlí…,“ říká jeden z mnoha přihlížejících. Zoufalec zřejmě ani netušil, že okamžitě zaměstná desítky lidí. Několik policejních hlídek muselo odklonit dopravu v okolí, aby mohli hasiči nafouknout pod mostem záchrannou matraci. Naštěstí jí nebylo potřeba. Psycholog dobře odvedl svou práci. Nešťastník si vše rozmyslel ve chvíli, kdy měl na dosah hrnek horkého čaje.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.