Soňa Illeová (30) - Odešla z večírku a zmizela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soňa Illeová (30) - Odešla z večírku a zmizela

 (PČR)

JINDŘ. HRADEC - Zmizení Soni Illeové (30) z Jindřichova Hradce se stalo obrovskou záhadou posledních dnů roku. Ať policisté dělají, co dělají, po ženě jako by se slehla zem. Kriminalisté dokonce uvažují i o tom, že se mohla stát obětí vraždy.

Policie se bojí nejhoršího...

Mladá blonďatá žena zmizela z podnikového večírku 20. prosince se slovy, že jde jen na čerstvý vzduch. Od té doby ji nikdo neviděl. Přitom odešla bez dokladů, peněz, a dokonce i bez kabátu. „Prověřujeme a vyšetřujeme tři verze nešťastnou náhodu, mohla třeba spadnout do řeky Nežárky či rybníku Vajgar, dopravní nehodu s tím, že ji mohl některý z řidičů například srazit a v obavě před zákonem někam odvézt, a nevylučujeme ani násilný trestný čin,“ řekla včera Aha! mluvčí jihočeské policie Jana Kameníková. To, že by měl v ženině zmizení prsty někdo z rodiny, policie zatím vylučuje. „Nic tomu nenasvědčuje, rodina i manžel při pátrání spolupracují,“ uvedla mluvčí.

Po neúspěšném pátrání, kdy byl nasazen vrtulník s termovizí, celníci s mobilní termovizí i potápěči, požádala Sonina rodina dokonce o pomoc psychotronika. „Doufáme v to, že je v pořádku a že se vrátí a oslavíme spolu dodatečně Vánoce,“ svěřil se manžel ženy Karel Ille, který ani nezabalil dárky a nechal je prozatím ve skříni.

Podobně zmizela z Jindřichova Hradce před třemi lety důchodkyně Milada Bezemková, která se záhadně ztratila doslova od rozvařeného oběda. Živou ji, ani její tělo dodnes nikdo nenašel. Přiom, stejně jako mladá žena z Hradce, zmizela bez dokladů, peněz a dalších věcí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.