Nejmladší poslankyně Kateřina Konečná (27): SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Nejmladší poslankyně Kateřina Konečná (27): SVATBA!

Šťastné novomanžele svatební hosté v duchu tradic zasypali rýží.
Šťastné novomanžele svatební hosté v duchu tradic zasypali rýží.

STARÝ JIČÍN – Špatná zpráva pro muže, kteří si dělali zálusk na nejmladší poslankyni parlamentu Kateřinu Konečnou (27, KSČM)! Už není k mání!


Svoje příjmení si ale nevěsta ponechala

»Ano« si před 140 svatebčany na radnici ve Starém Jičíně řekli včera po poledni s podnikatelem Zdeňkem Trefilem (32), se kterým měla tříletý vztah.

Ačkoliv novomanželský slib padl až hodinu po poledni, v rodinách Konečných i Trefilových bylo živo už od rána. I poslankyně vstávala dříve, než je zvyklá probouzet se před schůzí Sněmovny. Už od půl osmé totiž seděla u kadeřnice a kosmetičky, které si s ní pohrály tak, že by ji snad ani skalní voliči nepoznali.

Tím však ještě nezískala záruku, že si ji její Zdeněk může vzít. Když si totiž pro svoji Kačenku šel, ve dveřích se objevila falešná nevěsta. Přesně v duchu moravských tradic. A aby získal svoji vyvolenou, musel ji vyplatit.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePo obřadu novomanželé samozřejmě zářili štěstím. „Je to prostě super,“ radoval se ženich. „Jsem šťastná. Navíc jsem ráda, že se této chvíle zúčastnila většina lidí, které máme rádi,“ líčila svoje pocity poslankyně. Mezi svatebčany nebyl žádný z jejích stranických nebo poslaneckých kolegů. Dárky od nich ale samozřejmě mezi hromadou ostatních nescházely. Sněmovna nebude mít novou poslankyni Trefilovou, Konečná si ponechává dívčí příjmení.

Do parlamentu se poslankyně chystá už v úterý, kdy Sněmovna mimořádně zasedá. „Čas pro svatební cestu si budeme muset najít jindy,“ podotkla.


Autor: JAN EXNER
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.