Dalibor Gondík: Noční výtržnost na Václaváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dalibor Gondík: Noční výtržnost na Václaváku!

PRAHA – Noční centrum Prahy zase jednou zažilo pěkné pozdvižení! Namol opilí kamarádi Dalibor Gondík (35), Aleš Háma (32) a Jakub Wehrenberg coby členové kapely Hamleti.


Po operaci začal pít

Všichni jsme go, go, Gondík

PRAHA – Noční centrum Prahy zase jednou zažilo pěkné pozdvižení! Namol opilí kamarádi Dalibor Gondík (35), Aleš Háma (32) a Jakub Wehrenberg coby členové kapely Hamleti si nechali do nákladního výtahu divadla ABC postavit hudební nástroje a nechali se vyvézt na ulici do několikametrové výšky. Tady pak spustili svoji hudební produkci a noční klid vzal za své! Pak však dostali strach a závratě a začalo drama!

Vodičkova ulice u pražského Václavského náměstí, půlnoc. Opilý Dalibor Gondík, který je po závažném zákroku, kdy mu z krčních mandlí odsáli několik stříkaček hnisu a odstranili nádor, společně s dalšími kamarády z mokré čtvrti včetně Aleše Hámy a Jakuba Wehrenberga přináší své hudební nástroje. Jako místo své noční produkce si vybírají nákladní výtah divadla ABC. Večírkovou lihovinou posílení umělci se nechávají vyvézt do noční ulice a z výšky jednoho metru začínají »hrát«. Asistují jim jejich kamarádi, kteří si je fotí na mobil.
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJeden z nich ale pak přiskakuje k ovládání výtahu a posílá opilou kapelu až do výšky několika metrů! Výtah se začíná nebezpečně kývat a těsně nad hlavami hudebníků se táhne elektrické vedení! „Nechte toho,“ začíná vyděšeně křičet strachem ztuhlý Dalibor Gondík. Přestává legrace a začíná drama. Dalibor totiž trpí i závratěmi! Výtah pomalu začíná klesat dolů, vyděšení umělci už ale v produkci nepokračují a mizí. Půlhodinové vzrušení je u konce a teprve pár minut po jeho konci, kdy se vše vrací do normálních kolejí, projíždí Vodičkovou ulicí policejní hlídka. Panuje tu klid a mír. A co říká na své opilecké noční extempore Dalibor Gondík, usměvavý moderátor »nováckých« Rad ptáka Loskutáka? Včera celý den nezvedal svůj mobilní telefon! Že by vyspával »opici«?


Autor: Petr MACEK, Miroslav GRACLÍK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.