Vladimír Stehlík, bývalý boss Poldovky: Konec stíhání! Čeká na nová játra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Stehlík, bývalý boss Poldovky: Konec stíhání! Čeká na nová játra!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Bývalý boss kladenské Poldi Ocel Vladimír Stehlík (64) už před soud nepůjde! Žalobce včera přerušil stíhání, neboť někdejší milionář je ve špatném zdravotním stavu. Podle zdroje Aha! čeká na transplantaci jater. Ta prý byla několikrát odsunuta, a to kvůli zálibě v alkoholu.

Bývalý boss kladenské Poldi Ocel Vladimír Stehlík (64) už před soud nepůjde! Žalobce včera přerušil stíhání, neboť někdejší milionář je ve špatném zdravotním stavu. Podle zdroje Aha! čeká na transplantaci jater. Ta prý byla několikrát odsunuta, a to kvůli zálibě v alkoholu.

Stehlík byl stíhaný proto, že před patnácti lety při obchodech kolem Poldovky prý zneužíval informace k vlastnímu obohacení a špatně spravoval cizí majetek. Tím měl způsobit škody za desítky milionů korun, a Poldovka nakonec zkrachovala. Stehlík byl jako boss velmi oblíbený. Dělníkům dával svačiny za korunu a k tomu zdarma deník Práce, který vlastnil. Před deseti lety skoupil půlku vesnice Bílichov na Kladensku, teď ale pobývá neznámo kde, zřejmě je v nemocnici.

V kauze byl obviněný i jeho syn Marko, toho soud 1. dubna poslal na čtyři roky do vězení. Marko, který trpí roztroušenou sklerózou a je v invalidním důchodu, se proti rozsudku odvolal. Ani on nechtěl ke stavu otce nic říct.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.