Sexy modelka už tři roky s nikým nespala... K Vánocům chce chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Sexy modelka už tři roky s nikým nespala... K Vánocům chce chlapa!

Z postelových hrátek je nervózní, byť na to nevypadá.
Z postelových hrátek je nervózní, byť na to nevypadá. (Foto Instagram.com)

Je vcelku šťabajzna, atraktivní a měsíčně si vydělá přes 1,3 milionu korun... Ale stejně je na ocet! Švédka Amber Johanssenová si tak k letošním Vánocům přeje jediné, a to mužského!

„Muži se mě často bojí kvůli mé kráse, nebo si myslí, že jsem podvodnice,“ zoufá si. „Jenže mě už nebaví být single a žít v celibátu. Ráda svůj protějšek rozmazluji, miluji nosit sexy prádlo... Nevadí mi ani za láskou cestovat, třeba Britové jsou sexy!“ přemýšlí Švédka, která už tři roky žije sama a tudíž bez sexu.

Amber má ale jasný plán, i pokud se jí letos nakonec nikoho klofnout nepodaří. „Už je to dlouho, jsem z toho naštvaná, ale taky nervózní. A tak mě napadlo, že si najmu profesionálního dohazovače, jsem totiž skutečně osamělá,“ říká. „Jsem si jistá, že můj princ tam někde je, jen ho musím najít...“ Tak co, pánové, kdo z vás se jí ujme?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.