Ruští vtipálci nachytali italskou premiérku! Řekla jim: Válka už nás unavuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ruští vtipálci nachytali italskou premiérku! Řekla jim: Válka už nás unavuje

Poslední obětí se stala Meloniová.
Poslední obětí se stala Meloniová. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Italská šéfka vlády Giorgia Meloniová (46) skočila na lep dvojici známých ruských vtipálků, kteří čas od času napálí nějakou světovou celebritu či význačného politika.

Vladimír Kuzněcov (36) a Alexej Stolyarov (36), známí spíše jako Vovan a Lexus, se vydávali za zástupce Komise Africké unie a s premiérkou řešili primárně otázky týkající se migrace z Afriky do Evropy. Pak ale Rusové, známí sympatiemi k Vladimiru Putinovi, odvedli řeč k válce na Ukrajině. „Vidím, že jsou jí už všechny strany unavené a pokud mám říct pravdu, jsme blízko okamžiku, kdy všichni pochopí, že potřebujeme východisko,“ řekla jim Meloniová v angličtině a tvrdila, že sama má nějaké návrhy a čeká „na správný okamžik“, aby je předložila. „Najít cestu ven, která bude akceptovatelná pro obě země a zároveň nepošlape mezinárodní právo, je docela problém,“ prohlásila také. Vtipálci ji nakonec za upřímnost ocenili: „Aspoň sdílí svoje skutečné názory a nemluví jako nějaký naprogramovaný robot jako ostatní.“

Fandí Putinovi

Dvojice Rusů už obalamutila mnoho lidí, loni třeba polského prezidenta Andrzeje Dudu (51), který uvěřil, že hovoří s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem (45). V minulosti napálili také muzikanta Eltona Johna (76). Ten se pak dokonce chlubil, že mu volal samotný Putin a zval jej do Kremlu „k diskuzi o rovném postavení gayů a leseb v Rusku“.

Přečtěte si
pravlast
4. 11. 2023 • 12:58

Když ji tak parádně nachytali,tak aspoň (asi) poprvé nelhala a nebyla politicky korektní.Někomu se to nemusí líbit,alr ti statečnější politici to klidně i v Bruseli řeknou natvrdo a otevřeně.A miláček zeleninec může skřípat zubama...

zdrclamrdka
4. 11. 2023 • 06:21

Před volbama slíbila Meloni úbytek uprclíků přijímaných v Itálii, opak je pravdou, měla by dát demisi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.