Ruský kaskadér-amatér se přepočítal: Nepřeskočil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ruský kaskadér-amatér se přepočítal: Nepřeskočil!

...následoval náraz a pád!
...následoval náraz a pád! (Foto Youtube, Profimedia.cz)

„Bol to kaskadér, kaskadér... Krátko žil, krátko žil...“ zpívala slovenská skupina Elán už v roce 1981. Ruský dobrodruh sice neskončil tak zle, při nepovedeném přeskoku budov autem ale mohl děkovat všem svatým, že vyvázl ze spárů smrti!

Jevgenije Čebotareva (32), který se živí předváděním amatérských adrenalinových kousků na internetu, nenapadlo nic lepšího, než se pokusit přeskočit mezi dvěma budovami stařičkou Ladou Niva. Jenže na rampu najel příliš pomalu, a tak místo přistání na protějším činžáku skončil čumák lady ve stěně, od níž se odrazil a automobil začal z 15metrové výšky padat...

Čebotarev, přestože na sobě neměl žádné speciální vybavení – ani helmu! – však jako zázrakem vyvázl jen s poraněním dolních končetin, z vraku dokonce sám vystoupil! „Už jste mě pohřbívali, co?“ smál se ve vzkazu fanouškům, když mířil do nemocnice. Nakonec ale přece jen zvážněl. „Nepopírám, že teď nebudu moci chodit. Sotva jsem se zvedl,“ přiznal. Jeho nejšílenější číslo to ale nebylo. Před dvěma roky si tento amatérský kaskadér zlomil páteř při pokusu o 40metrový skok s autem přes řeku. „Přátelé mi vždycky říkali, že jsem psychopat, vždycky jsem miloval extrémy,“ krčí rameny.

Spadla na něj zeď

O podobném štěstí může hovořit i Robin E. (26) z německého Tastungenu. Ten jel den před svatbou navštívit kamaráda, jenže když zaparkoval vedle staveniště, zřítila se na jeho kabriolet zeď! Robin utrpěl drobné zranění hlavy, ale lékaři jej ještě téhož dne propustili, aby stihl svatbu!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.