Zbil Ukrajinky jen kvůli národnosti? Útočníka už obvinili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Zbil Ukrajinky jen kvůli národnosti? Útočníka už obvinili!

Ukrajinka Lilia skončila po napadení v nemocnici se zlomeninami v obličeji.
Ukrajinka Lilia skončila po napadení v nemocnici se zlomeninami v obličeji.  (archiv napadené )

Zastavil, zeptal se jich, jestli jsou Ukrajinky a pak ženy začal surově mlátit! Tak podle Lilie (34) a Tetiany (44) proběhl útok na pouti v Plasích na Plzeňsku. Policie už útočníka (48) obvinila z ublížení na zdraví a výtržnictví.

Za brutální napadení matek malých dětí mu hrozí až pět let v base. „Zahájili jsme trestní stíhání muže,“ potvrdila policejní mluvčí Pavla Burešová. Násilník si na soud může počkat ve vazbě, kterou pro něj žádají policisté. Napadená Lilia (34) útok z 13. srpna odnesla zlomenými kostmi v obličeji. „Ten řidič se ptal, jestli jsme Ukrajinky. Po našem souhlasu začal nadávat, vystoupil a napadl Táňu,“ popsala Aha!. Šla kamarádce na pomoc, vzápětí ale ležela v bezvědomí na zemi. „Dostala jsem pěstí do hlavy. Strávila jsem několik dní v nemocnici. Teď už jsem zpátky u dcerek na ubytovně,“ dodala stále otřesená žena.

Ujel před policií

Tetiana se snažila útočníkovi zabránit v odjezdu. „Nechal nastartované auto, vytáhla jsem klíč ze zapalování. To se ale na mě vrhli další dva a já klíč upustila. Ten řidič ho sebral a ujel,“ uvedla. To už svědci volali záchranku a policisty. Ti teď po dalších aktérech násilného incidentu pátrají.

Přečtěte si
pravlast
26. 8. 2023 • 17:31

Hlavně že to máš tak dokonale zmapované a do detailů sepsané.Možná si tam 'úkáčka' jak píšeš,pojedou udělat další ban***ka párty.

emistan
25. 8. 2023 • 12:37

Tak Plasy to je taková odporná díra v údolí, lidi se tam celou dobu množí jen mezi sebou a tak je tam velké množství ***, mrzáků a jedinců s vodnatelnýma hlavama. Plzeňská úkáčka co to mají kousek, by tam měli zaject, pár těch dementů pochytat a rozšlapat jim "flusáky". Dřív, než stihnou zplodit podobné dementy jako je ten šofér co si ubožák "troufl" na ženské.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.