Ideální dárek k výročí? Není nic lepšího než zážitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ideální dárek k výročí? Není nic lepšího než zážitek!

Ideální dárek k výročí? Není nic lepšího než zážitek!
Ideální dárek k výročí? Není nic lepšího než zážitek! (Pexels)

Diamanty, perly, hodinky, peněženky. Těmto nudným dárkům už je konec. Dnešním tipům na dárek k výročí vévodí zážitky! Jaké? Záleží na vašich finančních možnostech, a především na to, co by se vaší drahé polovičce líbilo. Výběr není lehký, protože variant je nespočet a jsou opravdu atraktivní.

Šťastné nás nedělá to, co vlastníme, ale to, co jsme prožili. Svět se mění a lidé vyspělých zemí si tohle uvědomují čím dál více. Zážitky se počítají, ne majetek. Posun je znát i v oblasti dárků, dát tisíce korun za šperk už není moderní. Vždyť za stejnou částku pořídíte zážitkový dárek k výročí, na který obdarovaná osoba nikdy nezapomene!

Dárkový poukaz vyberete i pořídíte online

Místo malé krabičky s drahým šperkem či hodinkami předáte obálku. I v ní se může skrývat dárek za tisíce či desetitisíce korun. Na druhou stranu, dárek v podobě zážitku se dá pořídit i do pětistovky. Důkazem toho je portál Bombadar, který se jako novinka na českém trhu snaží představit to, co tady doposud nebylo. Stojí za ním silný hráč, který má více než desetileté zkušenosti z oblasti zážitků z Litvy, Lotyšska a Polska. Některé nabízené zážitky je tedy možné absolvovat i v těchto zemích. Glamping v Polsku, projížďka Teslou po Krakově či VIP rybaření v litevském Kurském zálivu patří mezi honosné zážitky, kterými na výročí určitě neurazíte.

Dárkový poukaz vyberete i pořídíte online na bombadar.cz

Jaký vybrat dárek k výročí pro ženu?

Mezi oblíbené dárky pro ženy patří masáže, wellness a také kosmetické procedury. Každá žena si zaslouží odpočinek, všechny také ocení proceduru, která je udělá krásnější. Například jako dárek k výročí svatby ale můžete preferovat spíš zážitek, jejž si užijete sami. Ženy mají rády romantiku, moc pěkný je například romantický let horkovzdušným balonem. Potěší i jakýkoliv pobyt, co byste řekli třeba na víkend v Římě nebo v Salzburgu? Na druhou stranu nesmíme všechny ženy házet do jednoho pytle. Máte-li vedle sebe milovnici dobrodružství, vezměte ji na kurz ferratového lezení, paddleboard či flyboard. Vynikajícím nápadem je také dárkový poukaz na nějaký kurz. Zážitky, u nichž se něco naučíte, mají úspěch.

Jaký zvolit dárek k výročí pro muže?

Spousta dárků jmenovaných výše je vhodných i pro muže. I toho jistě potěší, když si spolu vyjedete na dovolenou. Mezi pány jsou ovšem extra oblíbené zážitkové jízdy, což je znát i v nabídce Bombadar. Projet se v elektromobilu Tesla, vydovádět se na závodním okruhu v buggy, projet se kolem Prahy ve Ferrari, tohle jsou nezřídka splněné sny. Muži jsou rádi akční a baví je zkoušet nové věci, takže se nebojte zvolit i něco méně tradičního, jako je jízda ve vodní formuli F2.

Zážitkem darujete speciální okamžiky, úsměvy na tváři, splněné sny, a hlavně vzpomínky. To žádný materiální dárek nedokáže.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.