Černá kabelka – klasika, která nikdy nevyjde z módy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Černá kabelka – klasika, která nikdy nevyjde z módy

 (CCC)

Pokud chcete být letos in, zakomponujte do svého outfitu i černou dámskou kabelku. Ta je stylová a z módy nevychází. Jestliže nevíte jak na to, nemusíte zoufat! My vám to totiž na následujících řádcích podrobně předvedeme. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi, nebudete litovat.

Podle jakých parametrů vybírat trendy černou kabelku pro tuto sezónu?

Dámské černé kabelky jsou stálice mezi módními doplňky. Černá je barva univerzální a tmavá kabelka tak z módy nevychází. Černá taška má tu výhodu, že ji snadno sladíte i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou ty zvířecí a květinové. Nebojte se tedy si s nimi pohrát, jen jich do svého outfitu nezakomponujte příliš mnoho. Takto poskládaný outfit by totiž mohl působit nesourodě až chaoticky. A my chceme docílit pravého opaku. Černá dámská kabelka může mít menší i maxi rozměry. Na každodenní nošení se vám bude hodit rozměrnější kabelka, která pojme více věcí. Na večerní akce, do práce a na rande pak vybírejte spíše menší černé kabelky. Vsadit můžete na kousky s dekorativními prvky. V kurzu jsou zejména blyštivé spony a kamínky, které snadno sladíte i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Fantazii se meze nekladou. Módní černé kabelky lze nakupovat i v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější z vás.

S jakým oblečením kombinovat dámskou černou kabelku?

Černé kabelky se hodí i do kapsulových šatníků. Můžete je totiž sladit s celou řadou oblečení v nejrůznějších barvách. Letos vám to bude slušet s černou dámskou kabelkou v kombinaci s tmavě modrými džíny s vysokým pasem a s roztrhanými koleny. Vsadit pak můžete i na kalhoty typu chino nebo na upnuté legíny. Dobrou volbou budou také černé kabelky v kombinaci s šaty a se sukněmi. V letošní sezóně budou in ty trapézové a plisované. Opět vítězí modely s vysokým pasem. Ty totiž opticky zužují a zeštíhlují postavu. K černé kabelce z hladké kůže se budou hodit rovněž krajkované šaty či šaty s rafinovanými průstřihy. Ženy si oblíbily kousky s průstřihy na ramenou, v oblasti dekoltu a boků. Záleží tak jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. V oblečení se musíte cítit takzvaně svá. V teplých měsících vám černé kabelky budou slušet i s šortkami. Trendy kousky seženete i z pohodlí vašeho domova na e-shopu CCC. Tady s výběrem módní tašky nešlápnete vedle.

K jakým módním doplňkům zvolit černou dámskou kabelku?

Aby byl váš outfit s černou dámskou kabelkou vyšperkovaný do posledního drobného detailu, bude to chtít ještě další stylové módní doplňky. Ty by měly vždy ladit barvou i strukturou. Jak se říká, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit sjednotí a bude působit uceleným dojmem. To samé platí o výběru materiálu. Vkusné módní doplňky i černé baleríny jsou ženám a dívkám k dispozici také v obchodech CCC. Tady si vybere každá trendy žena. Černé tašky můžete ladit s černým řemínkem od svých hodinek, se stylovou baseballovou kšiltovkou nebo s takzvanou truckerkou s praktickou síťkou v zadní části. Bude záležet na tom, zda hledáte kabelku ve sportovním nebo v elegantním stylu. Elegantní tašky pak lze vkusně sladit rovněž s černým páskem nebo s tmavými šperky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.