Módní, kvalitní a zároveň pohodlné boty? Taková kombinace existuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Módní, kvalitní a zároveň pohodlné boty? Taková kombinace existuje!

 (Envato Elements)

Jestliže hledáte kvalitní a zároveň stylové boty, vsaďte na kousky od známé značky Nike. Na následujících řádcích si povíme, v čem je tato obuv výjimečná a také to, v jakých modelech budete letos trendy. Čtěte a inspirujte se s námi. Proč vybírat obuv od módní značky Nike?

Proč vybírat obuv od módní značky Nike?

Boty od věhlasné značky Nike mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také pohodlné. Obuv Nike má vždy dokonale odpruženou podrážku, která vhodně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Boty Nike se pak pyšní i prodyšným svrškem. Díky němu budou vaše chodidla moci dýchat. A to při celodenním nošení nebo při sportovní aktivitě. Obuv Nike seženeme v dámském, pánském i v dětském provedení.

Každý si tak najde u značky, co hledá. Obuv Nike je nám k dispozici v přírodních i v syntetických materiálech. V posledních letech se těší velké oblíbenosti zejména boty Nike z přírodní kůže. A není se čemu divit. Kožená obuv Nike se vždy přizpůsobí specifické nožní klenbě. Přírodní kůže má totiž tendenci se po krátkém čase mírně rozpínat. Po chvíli vám tak kožené boty Nike padnou jako ulité. Kožené boty Nike jsou pak i tzv. udržitelné. Jejich nákupem tak můžete k ochraně přírody přispět i vy. Vyberte si třeba zde: https:/www.eobuv.cz/damska-obuv-nike.

Jaký model obuvi Nike vybrat a s čím boty kombinovat?

Obuv Nike je ženám, mužům i dětem dostupná v nejrůznějších modelech. Velmi populární jsou kousky Air Max plus. Tyto boty jsou výborně odpružené a mají i nadčasový design. V kurzu jsou pak také boty s označením Air Force. Tyto boty Nike jsou odolné a prodyšné. Nakupovat je můžeme i v kotníkové verzi. Kotníčkové boty Nike pak kombinujte zejména s kalhoty se zúženou nohavicí.

Dobrou volbou budou slim džíny, ale také funkční legíny nebo módní teplákové kalhoty. Pokud rádi běháte, zaměřte se na modely s označením run. Ty jsou totiž určeny pro běžecký sport a nabídnou při sportu svým majitelům maximální míru komfortu. Běžecké boty Nike pak můžete sladit s běžeckými topy, s funkčními mikinami a se sportovními legínami. Boty Nike tak využijeme na sport i na volnočasové nošení. K obuvi Nike na volnočasové nošení je vhodnou alternativou i obuv Vans. Na módní kousky mrkněte např. tady: https://www.eobuv.cz/vans.html. O tom, jaké barvy letos volit, se dočtete níže.

Jaké barvy, vzory a motivy obuvi budou letos trendy?

Zaměříme-li se na barvy, budou hrát v letošní sezóně prim ty přírodní a pastelové. Oříškové, zelené nebo modré boty Nike tak budou správným řešením. Vsadit pak můžete letos i na starou a dobrou černou nebo bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. Výhodou této obuvi je i to, že ji můžete sladit s jakkoli barevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. V této sezóně pofrčí ty zvířecí a květinové. Vzory mohou mít i vaše boty. V Nike kolekcích jsou k mání např. maskáčové kousky.

K obuvi Nike se vzory pak volte už jen decentní jednobarevné oblečení. Díky tomu se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit sourodě. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by totiž mohlo působit chaoticky. Jak říká známé módní pravidlo, méně znamená mnohdy více. Aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, volte vaše módní doplňky ve stejném barevném odstínu. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.