VELKÝ SUŠENKOVÝ TEST: Kterou sušenku schroupáte? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

VELKÝ SUŠENKOVÝ TEST: Kterou sušenku schroupáte?

Klasické oplatky
Klasické oplatky (foto ara)

Právě tuhle neděli slavíme den pečení sušenek. Zřejmě se po nás chce, abychom během patlání vánočního cukroví kuchtili další sladkosti, aby toho bylo doma ještě víc. Ale omyl, není přece čas, my pouze oslavíme sušenku a jdeme od toho...

Možná by nás ale mohlo zajímat, co to znamená, když máme nějakou sušenku radši. Američtí cukráři po dlouhém výzkumu zjistili, co která náklonnost obnáší, jaké charakterové vlastnosti nám přisuzuje.

ČOKOLÁDOVÉ CHIPSY

Laskomina oblíbená spíše v angloamerickém světě se pomalu prosazuje také u nás. Slibuje vnímání tradičních hodnot, nenápadnost až jistou přízemnost. U rodiny to zabírá jako jistota a stabilita, ve společnosti jste spíš za nudného. Pokud ale dojde k vyhrocené situaci, všichni ocení váš klid a pragmatické řešení.

KLASICKÉ OPLATKY

Máte vyvinutou intuici, umíte dobře odhadnout situaci i člověka. Blízcí, kteří se dostali do svízelných situací, se na vás často obracejí o radu a vy vždy dobře poradíte. Nikdy neodmítnete. Navzdory tomuto tuctovému pišingru jste spíš světáci.

PLNĚNÉ FÍKOVÉ SUŠENKY

Tichošlápci, rezervovaní a uvážliví. Na tom není nic špatného, každý přece není extrovert! Bystrá mysl vás dělá silnými, jste organizačně skvělí, spontánní i systematičtí. Akorát raději stojíte stranou.

MÜSLI TYČINKY

Jste velkorysí, praktičtí, problémy nejsou problémy, všechno vyřešíte. To na vás všichni obdivují, ale netuší, že uvnitř občas pochybujete!

ZÁZVORKY

Kdo rád tyhle sušenky, je odvážný, vyhledává vzrušení, dobrodružství. Jde oklikou, nikdy rovnou cestou! Život s vámi není rozhodně nudný, jste plní života, překvapení, a navíc vám okolí věří, že byste je dostali i z vyloženě zpackané situace.

Celý článek naleznete v tištěné podobě nedělního Aha! (18.12.2022)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.