»Jezevec z Vysočiny« vylezl z nory - Na Vánoce přijel za rodinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

»Jezevec z Vysočiny« vylezl z nory - Na Vánoce přijel za rodinou

Do Prahy Zemana dovezl řidič v tmavé Škodě Octavia
Do Prahy Zemana dovezl řidič v tmavé Škodě Octavia (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Neslavnější český důchodce, expremiér Miloš Zeman (63), opustil chalupu na Vysočině a přijel do Prahy strávit Vánoce s manželkou Ivanou (41). Aha! ho vyfotografovalo, jak vystupuje s černým kufrem u jednoho pražského paneláku, kde ho vítala jeho třináctiletá dcera Kateřina.

S kufrem a cigárama

Sobota 22. prosince, 13.15 h, Stojíme před panelákem na pražském sídlišti. Ke vchodu do domu přijíždí zelená oktávie s tmavými skly. Z auta vystupují dva muži a vytahují velký kufr. Pak se z auta souká i »jezevec z Vysočiny« Miloš Zeman. U domu už na něho čeká třináctiletá dcera Katka. Políbí tatínka na tvář a pak si zkoumavě prohlíží Zemanův velký kufr. Že by byl plný vánočních dárků, ptá se očima. Pak jdou společně k domu. Zeman jde pomalu a působí unaveně. Když vchází do domu, na chvíli se mu podlomí kolena a málem upadne…

Je manželství expremiéra v troskách, jak se už dlouho šušká? Zeman už téměř pět let žije osamocen na chalupě v Novém Veselí a do Prahy za rodinou dojíždí jen občas o víkendech. Volají si a párkrát do roka se navštěvují. Ve vztahu si prý ale plně důvěřují. Jak budou trávit svátky, odmítl Zeman prozradit. „Nechci teď do odvolání poskytovat žádná vyjádření, nezlobte se,“ odpověděl.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.