Zbili souseda! Hrozili mu uříznutím hlavy pilou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zbili souseda! Hrozili mu uříznutím hlavy pilou?

Čtveřice obžalovaných u soudu.
Čtveřice obžalovaných u soudu. (Foto AHA – Zbyněk Schnapka)

Kvůli zbití souseda (43) stanuli před Krajským soudem v Plzni čtyři muži z Němčic na Klatovsku. Obžaloba navrhuje tresty od pěti do šesti let vězení.

Vše se stalo před třemi lety. Martin V., Pavel K., Zdeněk H. a Ladislav Š. vtrhli podle obžaloby do domu muže (43) v Němčicích. Prý ho mlátili, kopali a jeden z nich mu pak hrozil uříznutím hlavy motorovou pilu. „Vyhrožovali poškozenému, že pokud s partnerkou nezmění nebo nestáhnou svoji výpověď ohledně dětí, kterou se cítili být poškozeni, tak je zabijí,“ řekla státní zástupkyně Věra Brázdová.

Napadený muž údajně dal dítěti jednoho z obžalovaných pár facek. U výslechu na policii pak muž a žena měli mluvit o nevhodném chování některých dětí v obci. Zdeněk H. odmítl, že by hrozil muži uříznutím hlavy motorovou pilou. „Tu jsem nesl z hospody a před tím jsem jí cestou odložil,“ řekl Zdeněk H. Soud pokračuje výslechy svědků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.