Panika na Prostějovsku: Kraj objíždí tajemný černý vůz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Panika na Prostějovsku: Kraj objíždí tajemný černý vůz

Občanům se už podařilo podezřelou dvojici vyfotografovat a obecní úřady foto zveřejnily na svých stránkách.
Občanům se už podařilo podezřelou dvojici vyfotografovat a obecní úřady foto zveřejnily na svých stránkách. (zloději, auto, nebezpečí, muži, musíte vědět)

Strach panuje nyní v obcích jižní části okresu Prostějov. Projíždí tu totiž tajemný černý automobil a jeho osádka se chová velice podezřele.

Podle očitých svědků projíždí tmavý Volkswagen Passat se slovenskou poznávací značkou velmi pomalu obcemi. Občas zastaví a vystoupí z něj dva muži, kteří nahlížejí za ploty či do oken domů.

„Určitě jde o zloděje, kteří si to tady obhlížejí a zjišťují, jak kde kdo není doma,“ řekla Aha! jedna z obyvatelek Vranovic. Kromě této obce zaznamenali podezřelou dvojici i ve Výšovicích a Vřesovicích. Obecní úřady zmíněných obcí už vyzvali občany, aby si řádně zabezpečili své příbytky a případný pohyb podezřelých osob ihned hlásili na tísňovou linku Policie ČR.

Přečtěte si
kuropatka
24. 10. 2022 • 07:27

To jsou muži v černém

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.