Žhářovo řádění zachyceno na kamerách: S autem podpálil i sám sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Žhářovo řádění zachyceno na kamerách: S autem podpálil i sám sebe!

O půlnoci na drahé »lambo« vychrstl hořlavinu a zapálil…
O půlnoci na drahé »lambo« vychrstl hořlavinu a zapálil… (Foto Policie ČR)

Policie zveřejnila záběry, nad nimiž normální člověk nevěřícně kroutí hlavou. Žhář lamborhini za 13 milionů polil benzínem a z bezprostřední blízkosti zapálil. Kromě auta tak chytla i jeho mikina.

Když se fotky ohořelého Lamborghini Huracan STO koncem září začaly objevovat v novinách, nebylo ještě jasné, co se vlastně stalo. Včera ale policie zveřejnila kamerové záznamy a žádá veřejnost o pomoc. Neznámý vagabund k vozu zaparkovanému ve Freyově ulici přišel krátce před půlnocí s kanystrem. Na auto vychrstl hořlavinu, a když ho chtěl zapálit, naklonil se přímo k němu.

„Při manipulaci se zapalovačem vzplál také dotyčný. Rádi tak přivítáme informace o osobách s čerstvými popáleninami v obličeji a na rukou,“ žádá policejní mluvčí Jan Rybanský o pomoc s vyšetřováním. Pokud někoho s takovým poraněním znáte, informujte policii na lince 158.

Lamborghini v Praze zapálil žhář:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.