Tragédie v Měšicích: Pitva prokázala, jak rodina zemřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragédie v Měšicích: Pitva prokázala, jak rodina zemřela

Policie našla v Měšicích čtyři mrtvá těla. Šetří to jako trojnásobnou vraždu a sebevraždu. (26. 9. 2022)
Policie našla v Měšicích čtyři mrtvá těla. Šetří to jako trojnásobnou vraždu a sebevraždu. (26. 9. 2022) (Blesk:David Malik)

Hračky rozházené na dvoře. Ve fantazii dvou děvčátek byly ještě před týdnem hrdiny mnoha příběhů. Dnes už jsou jen vzpomínkou na dvě holčičky, které milovaly maminku (†39) a tatínka (†43). Právě on vše vymazal. Zastřelil svá dvě sluníčka, ženu a pak sebe.

Tragédii v Měšicích u Prahy odhalila policejní hlídka přivolaná v pondělí po poledni sousedy. Těm se nezdálo, že rodina má u novostavby domku zaparkovaná auta, ale nevychází ven a nereaguje ani na zvonek. Naposledy je viděli v neděli. „Po násilném vstupu do rodinného domu ze strany policistů a hasičů byly na místě nalezeny čtyři osoby bez známek života. Jednalo se o dvě dospělé osoby a dvě nezletilé děti,“ řekla policistka Barbora Schneeweissová.

Jak rodina zemřela, objasnila soudní pitva. „Ta prokázala, že kvůli střelnému poranění,“ řekla policistka, která přiblížila i to, co se na místě odehrálo. „Otec rodiny postupně zastřelil děti, manželku a následně svou legálně drženou zbraň obrátil proti sobě,“ vysvětlila s tím, že jeho motivem měly být partnerské neshody.

Přišel o práci a opustit ho chtěla žena?

Sousedé popsali, že rodina nepůsobila problémově. Oba rodiče se dětem věnovali, jezdili na společné dovolené. Jen otec, který měl údajně vystudovanou policejní akademii, byl v poslední době prý zakřiknutý. Podle TV Nova mělo být manželství v troskách a žena údajně požádala o rozvod. Muž měl navíc přijít o práci.

Dům zapečetěn

Kriminalisté v domě pracovali dlouho do pondělní noci. Ulici nechali uzavřít a za policejní pásku se dostali jen sousedé nešťastné rodiny. Na obecním úřadu zavlála na znamení smutku černá vlajka. Vyvěsila ji i škola, kam dívky chodily.



Přečtěte si
Martin CACKY
30. 9. 2022 • 21:16

Vážené “novinářské” hyeny, polovina údajů, které v článku uvádíte jsou nesmysly. Ale jistě příjmy z reklamy to zvedne. Martin Čacký, starosta obce Měšice u Prahy

Radka Křížová
29. 9. 2022 • 07:52

Další policista ,Rakušan by měl začít s tím něco dělat .Všem nové psychotesty a zákaz zbraní v soukromí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.