3 užitečné tipy, jak na výhodnější a udržitelnější nakupování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

3 užitečné tipy, jak na výhodnější a udržitelnější nakupování

 (Rohlík.cz)

Děsí vás rostoucí ceny? V Rohlíku dělají vše pro to, abyste měli co nejklidnější spaní. A aby to bylo už dnes v noci, seznamte se s 3 tipy, jak na výhodnější nakupování pro všechny.

1. Nakupujte česky

Cílem Rohlíku je, aby podíl českých produktů v jeho celkovém sortimentu trvale rostl, cesta z farmy ke dveřím zákazníka byla co nejkratší, tím se zkracovala uhlíková stopa a kvalita vždy stála na prvním místě. Nyní vytahuje Rohlík další eso z rukávu a nabízí farmářské výrobky, ale za cenu jako by pocházely z velkovýroby. To je možné jen díky dlouhodobě dobře nastavené spolupráci a programu Rohlík pomáhá farmářům! Zákazníci tak zakoupí lokální a vysoce kvalitní produkty (například farmářské kuře, krůtí či hovězí maso, různé druhy zeleniny, BIO sýry a jogurty, šunky a salámy), ale přitom za ceny srovnatelné s potravinami pocházejícími z velkovýroby.

2. Zaměřte se na privátní značky a věrnostní kluby

Pod označením Naše značky na www.rohlik.cz najdete privátní značky, které přinášejí 150 nejrůznějších produktů se společným cílem: nabízet tu nejlepší kvalitu za co nejnižší ceny ve své kategorii. Některé možná znáte – mléčné výrobky Miil, uzeniny Dacello, lahůdky Pappudio, kávy Ubomi nebo papírovou hygienu Moddia. V kategorii Skvělá cena pak navíc každý den Rohlík srovnává stovky položek s konkurencí tak, abyste tam neplatili ani o korunu víc než v supermarketu.

Pokud jste rodiče malých děti tak můžete navíc ušetřit s klubem Rohlíček. Každý měsíc pro ně Rohlík zlevňuje více jak 60 produktů napříč několika kategoriemi. Rohlík navíc zastropoval ceny základních potravin pro všechny, a to až do Velikonoc.

3. Šetřete pohonné hmoty i čas

Za velkými nákupy je třeba dojíždět autem a platit tak vysoké částky za pohonné hmoty. Pokud ale nakupujete s Rohlíkem, tak je cena dopravy stále 0 Kč. Právě díky současným cenám pohonných hmot tak nakupování s Rohlíkem nikdy nebylo výhodnější a s každým nákupem ušetříte minimálně 60 Kč. Navíc je tu i ekologický bonus: Kurýr za svou jednu cestu doručí průměrně 13 nákupů. Zákazníci Rohlíku tak nejen že výrazně ušetří za dopravu, ale šetří i planetu. Většinu rohlíkovské flotily totiž tvoří CNG vozy s trojnásobnou úsporou emisí a zbylých 40 představují elektroauta. Rohlík má zkrátka velké ekologické ambice a posouvá je neustále kupředu.

V neposlední řadě šetří zákazníci s Rohlíkem svůj vlastní čas, který mohou věnovat svým blízkým, koníčkům nebo čemukoliv smysluplnějšímu než nezáživným nákupům.

Extra tip: Na Rohlíku můžete v neomezené výši platit všemi druhy stravenek i stravenkových karet.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.