Mezinárodní ostuda! Němci nepustili český vlak přes čáru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mezinárodní ostuda! Němci nepustili český vlak přes čáru

Odstavené vozy podle ČD prošly úspěšně prohlídkou.
Odstavené vozy podle ČD prošly úspěšně prohlídkou. (Foto ČD)

Do Německa už počtvrté za tři týdny nedojel vlak Českých drah (ČD). Pracovníci železničního dopravce Deutsche Bahn (DB) ho odmítli pustit přes hranice!

Tři stovky lidí, kteří cestovali v neděli ranním vlakem EC 176 Berliner z Prahy do Hamburku, musely přesednout v Děčíně na osobák nebo počkat na další soupravu o dvě hodiny později. Podle Němců byly některé vozy příliš nakloněné. České dráhy to ale odmítají.

„Údajné závady se zpětně nepotvrdily,“ řekl Jiří Ješeta, člen představenstva ČD. Do Děčína proto poslali specialistu. „Technik na místě posoudí případné sporné případy a rozhodne, zda může příslušný vůz pokračovat v cestě,“ řekl Ješeta. Zároveň poznamenal, že požádali DB o lepší spolupráci.

Přečtěte si
pravlast
25. 9. 2022 • 17:20

jjjjjjasan že závadný vagón ebo celý vlak je aspoň těžkou infekční nebo jinak zdravotní překážkou.A hlavně proto,že to přijíždí ze střední Evropy a taky je to prostě poslané od PODlidí.Tudíž další přidané potíže jsou jen vítané a kladně hodnocené.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.