Nepochopitelné chování řidiče audi: Naboural vlak a ujel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nepochopitelné chování řidiče audi: Naboural vlak a ujel

Vlak měl »jen« odřené plechy. I tak je škoda 180 tisíc.
Vlak měl »jen« odřené plechy. I tak je škoda 180 tisíc. (Foto PČR)

Tak to tu ještě nebylo. Osobní auto nabouralo na přejezdu do projíždějícího vlaku. Poničená souprava zastavila, ovšem šofér s vozem audi z místa ujel. Nehoda, kterou způsobil, ho vůbec nezajímala...

Nehoda se stala v obci Tlučná na severu Plzeňska. Řidič přitom může mluvit o štěstí, že byl jeho vůz po srážce ještě schopný jízdy. Bouračky na přejezdu většinou končí s výraznou převahou vlaků. Řidič černé Audi A4 sem přijel v době, kdy už blikala červená světla. Nad tím, co předvedl potom, zůstává rozum stát. „Přední částí vozidla vjel na železniční trať, kde zastavil,“ řekla policejní mluvčí Eva Červenková.

Jenže v tu dobu už se na něj řítil osobní motorový vlak jedoucí od Plzně a ten se autu vyhnout nemohl. Došlo ke srážce. U audi to odnesla levá přední část, na soupravě je škoda 180 tisíc korun. „Řidič ihned po střetu z místa nehody vycouval zpět směrem na obec Líně a ujel,“ uvedla Červenková. Už vůbec se nenamáhal incident policii oznámit.

Hledá ho policie

Výtečníka teď hledá policie. „Bylo veliké štěstí, že nikomu z dvaceti lidí, kteří cestovali ve vlaku, se nic nestalo,“ dodala Červenková. Bez újmy očividně vyvázl i ten, kdo seděl za volantem černé audi. Jeho vůz má viditelně poškozenou levou přední motorovou část vozu a utržený nárazník. Policisté teď po nezodpovědném řidiči pátrají.

Přečtěte si
AHel
22. 6. 2022 • 18:54

V audi určitě seděl nějaký známý politika, starosty, policajta a podobné verbeže a ví, že si to může dovolit, že je nadčlověk.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.