Nevydařený konec rande v České Lípě: Muž musel volat policii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevydařený konec rande v České Lípě: Muž musel volat policii

Nevydařené rande proběhlo na českolipském sídlišti.
Nevydařené rande proběhlo na českolipském sídlišti. (Foto Aha! – Josef Slabý, Profimedia.cz)

Příjemně strávený večer v přítomnosti sympaťandy (32) se pro muže z České Lípy (45) změnil v nečekané drama. Ženě se natolik zamlouval, že chtěla v jeho bytě zůstat stůj co stůj. Zoufalost chlapa donutila na zakoukanou potvoru zavolat policii.

Nedělní rande v bytě v jednom z panelových domů na českolipském sídlišti probíhalo zpočátku jak z romantického filmu. Příjemná konverzace, zálibné pohledy a pár sklenek alkoholu pro zlepšení nálady. Ve chvíli, kdy se rande chýlilo ke konci, změnily se příjemné chvilky v boj o vlastní soukromí.

Chtěl být sám

„Muž byl z ženy po několika hodinách hodně unavený. To, že by chtěl být zase chvíli sám, se jí nejprve pokoušel neúspěšně naznačovat,“ popisuje zlomové okamžiky rande mluvčí policie Dagmar Sochorová. Domlouvání, žadonění ani přímé výzvy k odchodu nebyly chlapovi nic platné. Roztoužené ženě se muž natolik zalíbil, že na jeho gauči zůstala sedět jako přilepená.

Schoval se

Zoufalství dovedlo nešťastníka k úprku na záchod, kde vytočil linku 158. „Když policisté na místo dorazili, zjistili, že žena v bytě stále setrvává,“ pokračuje mluvčí Dagmar Sochorová. Z gauče se zvedla až při pohledu na tváře neústupných policistů. Zpackanou noc nakonec oba, jak unavený chlap, tak nešťastná žena, zaspali ve svých vlastních postelích. „Muž policistům za jejich pomoc vděčně poděkoval,“ ukončuje popis zásahu mluvčí Dagmar Sochorová.

Přečtěte si
Yarda
17. 8. 2022 • 21:03

No a co, Obyčejný panelák pro obyčejné lidi, Co by za to mnozí dali, kdyby tam mohli za obyčejné peníze bydlet. Myslíš, že třeba V Tower v Praze je nějaká extra krása?

Yarda
17. 8. 2022 • 21:00

No co. Obyčejný dům pro obyčejné lidi. Co by za to mnozí dali, kdyby tam mohli za snesitelné peníze bydlet.
Myslíš, že tohle je nějaká krása?
http­s://go­o.gl­/map­s/rsCp­kpYj­Xgbgs6­HH7

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.