Investujte do zdravého a sportovního životního stylu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Investujte do zdravého a sportovního životního stylu!

 (SPORTANO)

Zdravý životní styl bývá skloňován ve všech lifestylových magazínech a časopisech. Existuje mnoho rad a doporučení, jak žít skutečně zdravý život, co pro to musíme udělat a čemu se máme naopak za každou cenu vyhýbat. Nejdůležitějším předpokladem zdravého životního stylu však zůstává pohyb.

Bez pohybu jako by člověk přestal existovat. Pohyb dodává lidskému tělu potřebnou energii, posiluje i mysl a činí nás obecně šťastnějšími a spokojenějšími. S nabídkou nového sportovního obchodu Sportano.cz můžete nyní i vy udělat něco pro své zdraví a dosáhnout tak větší spokojenosti.

Zdravý životní styl

Zdravý životní styl je v poslední době stále více diskutovaným tématem. Strašák civilizačních chorob ohrožující naše zdraví a někdy i život na nás číhá za každým rohem. Zdravý životní styl je zrcadlem našich každodenních návyků, trávení volného času i životosprávy. Střídmě a zdravě jíst, nepít, nekouřit a pravidelně spát, to jsou důležité předpoklady zdravého života. Bez čeho se ale v žádném případě neobejdeme, je pohyb, fyzická aktivita. Jakmile si tyto skutečnosti uvědomíme, máme už částečně vyhráno. Ale je před námi ještě dlouhá cesta, která si žádá obětovat svůj čas i peníze. Investujete-li do svého zdraví založeného na pohybu a sportování, investujete zdravě. Nový sportovní obchod Sportano nyní nabízí ve svém e-shopu specializované sportovní produkty známých a vysoce ceněných značek, jakými jsou Pit Bull West Coast, Head, Bushido, HMS, inSPORTline, Schwinn, Kettler, Adidas, Nike, Spokey, Thorn Fit a mnoho dalších. Z široké nabídky si můžete vybrat sportovní oblečení i vybavení na turistiku, běhání, vodní sporty, jízdní kola, rybolov, bruslení, golf, ale i pro rekreaci a relaxaci.

Cyklistika je pro každého

Jízdní kola jsou nejenom oblíbeným a hojně využívaným dopravním prostředkem do školy i do zaměstnání, cyklistice jako pohybové aktivitě se věnujeme také ve volném čase. Kromě týmových sportů se řadí také k nejčastěji pěstovaným sportovním aktivitám. Ve sportovním obchodě Sportano si vyberete jízdní kola pro děti i pro dospělé, kola horská, silniční, městská, crossová, trekingová, v posledních letech jsou velmi populární elektrokola. Mezi elektrokoly si najdete nejlepší modely s elektrickou asistencí od výrobců, kteří se zaměřují na efektivní jízdu za všech podmínek. Zkušení jezdci i rekreační nadšenci vybírají jednotlivé modely pro větší pohodlí na náročných trasách i ve městě. Jízda na elektrokole je moderním způsobem aktivního trávení volného času a typ asistence závisí na individuálním nastavení. Díky různým rozsahům se můžete spolehnout na efektivní jízdu a trénink přizpůsobený vašim preferencím a schopnostem. 

Inline bruslení pro děti i pro dospělé

Věděli jste, že brusle se ve Skandinávii používaly jako dopravní prostředek před více než třemi tisíci lety? Během historie se bruslení nejvíce rozvíjelo v Nizozemsku. Holanďané na bruslích dokázali překonat dlouhé vzdálenosti na zamrzlých kanálech mezi vesnicemi a stali se tak vlastně průkopníky bruslení. Inline (kolečkové) brusle, jak všichni víme, se ovšem nepoužívají pro pohyb na ledě, nýbrž na zpevněných neklouzajících cestách. V České republice vzniká stále více stezek pro inline bruslení, a tak není divu, že se dá bruslit téměř všude. Inline bruslení je sport pro všechny věkové kategorie. Zvyšuje kondici, utužuje zdraví, zbavuje tělo škodlivých látek. V těle bruslaře se uvolňuje hormon endorfin, který způsobuje pocit štěstí a zbavuje tělo bolesti. Inline bruslení může být zároveň vhodnou společenskou událostí, při které je možné potkat se s přáteli, popřípadě poznat nové lidi. Sportovní obchod Sportano nabízí velké množství modelů nejrůznějších značek, ze kterých si jistě vyberete. Jízda na kolečkových bruslích má pozitivní vliv na naši kondici, umožňuje nám procvičit všechny části těla (zejména nohy a hýždě) a také napomáhá spalování tuků. Důležité také je, aby bruslení nezatěžovalo klouby a zdokonalovalo pohybovou koordinaci.

V e-shopu najdete vše, co potřebujete

Myslíte-li to s fyzickou aktivitou vážně, neobejdete se bez kvalitního sportovního vybavení. Nedocenitelnou výhodou sportovního obchodu Sportano je především to, že vše potřebné najdete na jednom místě, přehledně uspořádané do jednotlivých kategorií podle sportovního zaměření. V případě jakýchkoli nejasností se neváhejte obrátit na zkušené odborníky, kteří vám s výběrem produktů ochotně pomohou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.