MŮJ ŽIVOT PRINCEZNY MAFIE! Zbraně, drogy a přestřelky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

MŮJ ŽIVOT PRINCEZNY MAFIE! Zbraně, drogy a přestřelky

Babička je na snímku ta, co leží.
Babička je na snímku ta, co leží. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Mrazivý snímek z rodinného alba. Babička se rozvaluje na posteli, její vnučka stojí vedle ní. V jedné ruce drží panenku, ve druhé ruce třímá tátovu zbraň. Holčičce na snímku je dnes 52 let a bydlí v utajení někde v britském hrabství Lancashire.

Zapomeňte na Kmotra a další filmové gangsterky! To Marisa Merico byla opravdovou mafiánskou princeznou. Její táta Emilio byl drogovým dealerem v Miláně, ale skutečným šéfem rodiny byla Maria, babička ze snímku. O obou ženách pojednává nový 10dílný seriál Bang Bang Baby. Drama plné drogových obchodů, krvavých přestřelek s úžasným zvratem na konci.

Dnes žije klidným životem, napsala i knihu.

Laskavá babička

„Byla to úžasná, krásná a soucitná žena – a přesto to byl zločinec nejhoršího kalibru. Vidět ji nyní na obrazovce bylo pro mne velmi emotivní. Rozplakalo mě to. Maria v kuchyni, se zástěrou okolo pasu a spoustou jídla na stole. Pořád do mě cpala sladkosti,“ uvedla Marisa po zhlédnutí prvních dílů.

Útěk a návrat

Ale za přívětivou slupkou laskavé ženy se ukrýval ostřílený zločinecký boss přezdívaný Babička Heroin. Měla pod palcem celou nechvalně známou drogovou mafii známou jako ’Ndrangheta. A tak malá Marisa celé dětství sledovala, jak do jejich rodinného domu přicházejí obrovské dávky drog a střídají se tam všeho schopní kriminálníci. Od života v mafii ji na chvíli zachránila její maminka Pat, narozená v Blackpoolu, která s dcerou nakonec raději utekla do Británie. Marisa se ale nakonec v 17 letech vrátila do Itálie, stala se kurýrkou mafie a vdala se za nájemného vraha. Když se stala matkou, prchala znovu do Británie, kde ji zatkli a odseděla si čtyři roky v nejhorší ženské káznici... Její dceři je dnes 30 a Marisa se sama stala babičkou...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.