Galerie nejlepších sportovních fotek roku 2021: Necvakejte bezhlavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Galerie nejlepších sportovních fotek roku 2021: Necvakejte bezhlavě!

Míč místo hlavy
Míč místo hlavy (Foto Reuters)

Zmáčknout spoušť v ten správný okamžik. V setině sekundy, která je naprosto výjimečná a originální. Právě takto vznikají snímky, které se mnohdy vepíší do dějin. Sportovní události uplynulého roku 2021 přinesly spoustu unikátních momentů a s nimi i »tuny« nezapomenutelných fotografií. Jaké mezi těmi svými vybrala do top galerie prestižní britská zpravodajská agentura Reuters?

Jako hrušky

Jedna vlnka a karambol na olympijské dráze byl na světě. Holky padaly jako hrušky, Egypťanka Ebtissam Zayed Ahmedová (25) přejela vyděšenou Italku Elisu Balsamovou (23).

Fuj, smrdíš!

Úkol zněl jasně: nesmí projít za žádnou cenu. A tak maďarská házenkářka Zsuzsanna Tomoriová (34) musela na olympiádě očichávat tenisku brazilské soupeřky.

Parádní výhled

Sice mám ohoblovanou šišku, ale vidím vás vzhůru nohama. Maďarská krasobruslařka Ioulia Chtchetininaová (26) se při GP v Soči cítila v soutěži párů jako u protinožců.

Jako kapička

Menší než kapička vody? Maročan Mohamed Tindouft (28) se stal během olympijského steeplu při přeskakování vodního příkopu terčem zajímavého optického klamu.

Běháme po vodě

Hotová fata morgana! Koně cválají tryskem po hladině Irského moře a ženou se do cíle akce v Laytownu... Tradiční závody tam mají zvláštnost: probíhají přímo na pláži.

Had z prachu

Proslulá dakarská rallye má svá úskalí, i když se zrovna nejede v Africe. V saúdskoarabské »měsíční krajině« za sebou auta zanechávala efektní prachovou stopu.

Celý článek naleznete v Nedělník Aha! (2. 1. 2021)



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.