Dráždivá nabídka bordelu pro očkované: PŮLHODINKA SEXU ZDARMA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dráždivá nabídka bordelu pro očkované: PŮLHODINKA SEXU ZDARMA!

Klienti ušetří v přepočtu 1000 Kč.
Klienti ušetří v přepočtu 1000 Kč. (Foto Reuters)

Rakousko je na tom s návratem pandemie ještě hůře než my. Ale našim jižním sousedům se rozhodně nedají upřít zajímavé nápady, jak s koronavirem zatočit. Vídeňský nevěstinec The Fun Palast nabízí mužům, kteří se nechají přímo u nich naočkovat, bezplatně sex.

V Rakousku už začal platit lockdown pro neočkované. Těm, kteří se zdráhají navštívit nemocnici nebo očkovací centrum, se nabízí strávit 30 minut s prostitutkou podle vlastního výběru, pokud si necháte píchnout vakcínu v hanbinci The Fun Palast. Nabídka platí každé pondělí od 16 do 22 hodin až do konce listopadu. Ředitel podniku Christoph Leilacher přiznal, že ho ke svérázné akci vedl v první řadě pokles klientů o 50 procent od začátku epidemie. Ale zájem má i na zdraví všech Rakušanů.

„Abychom dosáhli kolektivní imunity, je třeba naočkovat 70 až 75 procent lidí, ale nyní máme proočkováno jen asi 63 procent. Pak jsem si uvědomil, že mnoho mužů odmítá vakcínu nebo neví, že na ni má nárok, a my tu cílovou skupinu máme tady. Rozhodl jsem se tedy zřídit vakcinační místo přímo u nás,“ uvedl Leilacherův manažer Peter Laskaris a ukázal video, na kterém si jednoho právě naočkovaného klienta odvádí prostitutka v kostýmu zdravotní sestry.

Bez vakcíny nejste nic...

Počty nakažených v Rakousku podobně jako v Česku v posledních dnech rychle stoupají. Úřady se snaží s nákazou bojovat zpřísňováním opatření. Ti, kdo nejsou naočkováni nebo neprokážou bezinfekčnost, nesmějí navštěvovat veřejné akce, bary, restaurace ani například kadeřnictví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.