Krásku (23) čeká v Turecku soud: 3 ROKY ZA MUZEUM SEXU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krásku (23) čeká v Turecku soud: 3 ROKY ZA MUZEUM SEXU?!

Merve Taskinové (23) hrozí několik let vězení.
Merve Taskinové (23) hrozí několik let vězení. (Foto Instagram, scom)

Nizozemský Amsterdam je městem hříchu: vykřičená čtvrť červených luceren, coffee shopy s »hulením«... Populární turistickou atrakcí je také Muzeum sexu. Koho by ale napadlo, že jeho návštěvu zaplatí třemi roky v base?!

Krásná Merve Taskinová (23) z Turecka dostala výlet do Amsterdamu jako dárek k 22. narozeninám. Navštívila během něj i zmíněné Muzeum sexu a Venušin chrám, jak se muzeu přezdívá, na ni udělal takový o něj chtěla podělit i se svými fanoušky na sociálních sítích, jichž má úctyhodných 600 tisíc! Na Instagram proto nahrála nejrůznější kuriozity se sexuálním námětem, které v muzeu viděla – mj. těstoviny ve tvaru penisu či sexy otvírák na lahve. „Chtěla jsem jen fanoušky pobavit,“ říká Merve. Vtipné fotky považovala za zcela nevinné.

Jenže policie v zemi autoritářského prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, který zemi silně islamizuje, měla úplně opačný názor. Kráska byla obviněna ze sdílení obscénního obsahu a ihned po návratu dvakrát zatčena a vyslýchána! Doufala, že tím všechno skončí, jenže nedávno dostala předvolání k soudu! Podle tureckých zákonů trest v podobě odnětí svobody až na tři roky, v nejlepším případě může vyváznout s pokutou.

Ředitelka muzea: Je to směšné!

Na případ už zareagovala i ředitelka Muzea sexu Monique van Marleová. „Je mi líto, čím musíte procházet, celá ta kauza je naprosto směšná,“ vzkázala dívce. „Naše muzeum má lidi po celém světě vzdělávat o historii sexu. Obdivujeme vás za to, že jste takové snímky zveřejnila. Jste velkým vzorem pro jiné ženy,“ dodala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.