Zeman zůstává ve špitále a dále přijímá návštěvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zeman zůstává ve špitále a dále přijímá návštěvy!

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (Profimedia.cz)

Tento týden se má podle Hradu hlava státu Miloš Zeman (76) vrátit do pracovního procesu. Prezident ale ještě včera zůstával hospitalizován a ve špitále přijímal návštěvy.

Hlava státu leží v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) od minulého úterý. Podle mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka byl Zeman jenom dehydratovaný a mírně vyčerpaný. „Dokončí se rekondiční pobyt zahrnující infuze a v příštím týdnu (tomto) plánuje prezident normální pracovní program,“ oznámil minulý čtvrtek Ovčáček po dvou dnech mlčení s tím, že plánována je na zítřek schůzka třeba s šéfem ODS Petrem Fialou (57). Ten Aha! potvrdil, že s ní počítá. A včera už to málem vypadalo, že Zeman pojede domů. Před pavilonem, kde leží, se totiž začali shlukovat bodyguardi. A proč ten šrumec? Kvůli návštěvě manželky Ivany (56) a jeho dcery Kateřiny (27). Před nimi se tam ještě ráno zastavil kancléř Vratislav Mynář (54).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.