Test osobnosti podle řas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Test osobnosti podle řas

...
... (archiv)

O očích se říká, že jsou oknem do duše, ale hodně výraz oka i tváře ovlivňují i řasy. Když si jich budete více všímat u sebe i u ostatních, možná se (v případě, že jsou pravé) dozvíte něco víc o jejich majitelích.

Otevřené

V případě, že máte tento typ řas, jste člověk, který dává v životě přednost jasnosti, i když kvůli tomu občas působíte hrubě. Jste rozhodný člověk a očekáváte, že ani ostatní nebudou otálet. Máte dostatek vůdčích schopností, ale někdy máte problém s motivací ostatních. Je pro vás důležité být silnou a nezávislou osobou.

Panenkovské 

Jste někdo, kdo rád vypadá dobře, a soustředíte se na to, abyste se předvedli v co nejlepším světle. Pravděpodobně jste známí svou energií. Tento dar využíváte k péči o ostatní, sebe ale často zanedbáváte. Lidé se na vás obracejí, abyste jim poradili v důležitých otázkách, protože jste ochotní posluchači.

Veverčí

Tyto řasy prozrazují, že jste zaměření na detaily a kreativní. Jste umělecky založení, ale jste i perfekcionisté. Lidé vás mohou čas od času vnímat jako obtížného šéfa. Může se zdát, že se snažíte ostatním říkat, co mají dělat, ale vy od nich očekáváte, že budou respektovat vaše hranice.

Přirozené 

Tyto řasy ukazují na to, že vám víc záleží na tom, kdo jste, než na tom, co si o vás lidé myslí. Nejste velcí bojovníci, a i když máte o životě své představy, nebudete se upínat na to, co nemůžete ovlivnit. Máte se rádi takoví, jací jste, a očekáváte, že ostatní to mají stejně.

Kočičí

Delším řasám na vnější straně oka se říká kočičí. Ukazují na duši, která ukrývá svá tajemství. Neotevíráte se snadno a potřebujete čas, abyste ostatním odhalili své pravé já. S blízkými se ale chováte přirozeně a jste velmi oddaní.

Trsy

Pokud máte řasy nahoru otočené, nepravidelně rozmístěné na horním víčku, říká se jim trsové. Odhalují vaši zranitelnou stránku. Jste citliví, ale i tak lidem věříte. Možná jste několikrát čelili zranění a bolesti, ale stále doufáte, že lidé jsou dobří. Jste milující člověk.

Co (možná) o řasách nevíte?

➤ Chrání oko před vniknutím drobných nečistot a brání tak jeho poškození.
➤ Zbarvení řas u lidí je rozdílné podobně jako u lidských vlasů.
➤ U embrya se řasy vyvíjejí mezi 22. až 26. týdnem.
➤ Výrazné řasy jsou v mnohých kulturách považovány za symbol ženskosti, a proto se zdůrazňují líčidly.
➤ U mnohých zvířat (např. kůň, velbloud) fungují oční řasy podobně jako u lidí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.