Šmírák na dámských toaletách v obchoďáku: Do otvoru na WC strčil penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šmírák na dámských toaletách v obchoďáku: Do otvoru na WC strčil penis!

Na této toaletě neznámý šmírák vyděsil ženu.
Na této toaletě neznámý šmírák vyděsil ženu. (Foto Policie ČR)

Ženy na toaletách obchodního řetězce v Pardubicích šmíroval úchyl! Ve stěně kabinky vyřízl otvor, kterým je sledoval. A nezůstal jen u toho! Do díry strkal i své přirození.

Nechutný případ začali řešit policisté po svědectví ženy, která šla v pravé poledne na dámské toalety. Zřejmě chvíli před ní vešel do vedlejší kabinky muž, který si zalamovacím nožem připravil v oddělovací stěně otvor o průměru 3,5 centimetru ve výšce 30 centimetrů nad zemí a čekal, až někdo vejde.

„Kdyby zůstal jen u sledování, možná by o něm žena vůbec netušila. Když se ale v otvoru objevilo pánské přirození, byla v šoku. Vyběhla pro pomoc a na sexuálního delikventa upozornila zaměstnance prodejny,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová. Prodavač muže ještě zahlédl na útěku.

Chlípníka hledají

Chlípník byl zhruba 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, jeho věk odhadli svědci na 25 let. „Měl delší tmavé vlasy po ramena, na sobě ušpiněné rifle s nízkým sedem a zelenohnědý batoh s dost povolenými popruhy,“ popsala muže Eva Maturová. Tomu v případě dopadení hrozí trest za výtržnictví a poškození toalety.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.