Hororový život ruské modelky: SHOŘELA MI PRSA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hororový život ruské modelky: SHOŘELA MI PRSA!

Hororový život ruské modelky Světlany Alexejevové (21): Doma týrání, od dětí šikana, od kluků výsměch!
Hororový život ruské modelky Světlany Alexejevové (21): Doma týrání, od dětí šikana, od kluků výsměch! (Foto: Profimedia.cz, Instagram)

Ruská modelka Světlana Alexejevová (21) už odmala zažívala peklo. Jako dítě si popálila téměř polovinu těla, matka ji týrala a půlku dětství strávila v sirotčinci.

Světlana už ve čtyřech letech zakusila bolest, jakou si většina z nás neumí představit. Nešťastnou náhodou si podpálila šaty a utrpěla těžké popáleniny na 45 % těla, oheň jí mj. nenávratně znetvořil hrudník a připravil o prsní tkáň. Dlouhé měsíce pak bojovala v nemocnici o život, vlastní máma, která se po smrti manžela dala na pití, se na ni ale prý ani jednou nepřišla podívat.

Mučené dítě

Když Světlanu propustili, začala ji matka týrat. Bila ji železnou tyčí, řezala noži, a dokonce se ji pokusila utopit ve vaně. Dívka nakonec skončila v sirotčinci, kde ji kvůli jizvám krutě šikanovali. „Jeden kluk mi třeba pořád sahal na hruď a smál se, že nemám prsa,“ popsala své útrapy. Šance na štěstí Světlaně vysvitla, až když potkala svého přítele Andreje. „Byl prvním člověkem, který mi řekl, že nejsem ošklivá,“ vzpomíná s vděkem v hlase. Díky němu se postavila na vlastní nohy a začala s modelingem, o němž vždycky snila. Na Instagramu už ji sleduje přes 24 tisíc lidí. „Jestli chcete něčeho dosáhnout, neposlouchejte ostatní, prostě to udělejte,“ radí teď Světlana ostatním.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.