Drsná lupička v brněnské tramvaji: Hrozila nožem, ukradla mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsná lupička v brněnské tramvaji: Hrozila nožem, ukradla mobil!

Musím si zavolat, šokovala ženu na vedlejším sedadle zlodějka, když jí vytrhla mobilní telefon.
Musím si zavolat, šokovala ženu na vedlejším sedadle zlodějka, když jí vytrhla mobilní telefon. (Foto Policie ČR )

Drsná loupež, která neunikla kameře v jedné z brněnských tramvají, vyšetřují kriminalisté. Otrlá zlodějka se po nástupu do soupravy dobře rozhlédla a vybrala si snadnou oběť.

Šlo o cizinku (33) se sluchátky, která poslouchala hudbu z mobilu. Zlodějka si k přisedla a vzápětí ženě neurvale vytrhla přístroj z rukou. „Pachatelka posunky gestikulovala, že si potřebuje nutně zavolat. Tím ale jenom odvrátila pozornost, aby mohla získanou kořist uschovat do kapsy,“ popsal situaci policejní mluvčí Petr Vala. Oslava zlodějny Cestující přistupující na dalších zastávkách vůbec netušili, co se na dvousedadle odehrává. Fyzicky slabší cizinka se dožadovala vrácení telefonu, drzá straka v černé bundě ale měla jasno. Své zlodějské úmysly podpořila navíc ostrým předmětem, podle všeho nožem, kterým pohrozila bezmocné oběti. „Jakmile souprava zastavila, podezřelá z ní prchla na zastávku. Tam navíc ještě drze oslavně zvedla ruce nad hlavu,“ dodal policista.

Neznáte ji? Tato zlodějka drze okradla cestující o mobilní telefon v brněnské tramvaji.

Neznáte ji?

Podle popisu hledají brněnští kriminalisté ženu tmavé pleti ve věku kolem 35 let, silnější postavy, vysokou kolem 160 centimetrů. Na sobě měla modré rifle a světle šedou mikinu, přes kterou měla oblečenou černou bundu. Informace k případu mohou případní svědci sdělit policistům na tísňovou linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.