Naštvaný Richard Laně (31) z Olomouce: Policie mu zavřela holičství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naštvaný Richard Laně (31) z Olomouce: Policie mu zavřela holičství

Sotva Richard Laně otevřel svůj Does barber shop, přijela policie. Does barberr shop v Olomouci.
Sotva Richard Laně otevřel svůj Does barber shop, přijela policie. Does barberr shop v Olomouci. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Luxusní pánské holičství včera navzdory vládním opatřením otevřel Richard Laně (31) v Olomouci. Policie ho ale okamžitě donutila znovu zavřít.

„Chápu, že musím respektovat zákony. Mým cílem bylo především poukázat na tu absurditu, kterou tu máme. Když jsem se totiž ptal, jestli naproti nebo nad náma v bytě stříhat můžu, tak to prý jo. Ale v tomto prostoru, protože je zkolaudovaný jako holičství, ne,“ řekl Aha Laně. V olomouckém holičství přitom hodlali používat respirátory, každý den se všichni pracovníci testují a i po klientech hodlali vyžadovat negativní testy. „Vyhovíme zákonu. Klienty obvoláme a jdeme zpět do garáže a do bytů. Budeme stříhat tam, kde můžeme a kde paradoxně nemusíme dodržovat žádná hygienická opatření,“ konstatoval Laně...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.