Strážníci dobrodinci: Zlodějce zaplatili nákup pro dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strážníci dobrodinci: Zlodějce zaplatili nákup pro dítě

Tito strážníci pomohli zlodějce v nouzi.
Tito strážníci pomohli zlodějce v nouzi. (Foto MP Opava)

Strážníci na severu Moravy konají dobro. Včera informovali o ženě (29), která se vracela vlakem ze Šumperka do Rýmařova a měla přestoupit v Krnově. Jenže usnula a probudila se až v Opavě. 

A protože u sebe neměla peníze ani telefon, nemohla zavolat rodině. Obrátila se na strážníky. „Ti zjistili, že do Rýmařova se dá dostat ještě autobusem. Ženu odvezli na nádraží a jeden z nich jí daroval peníze na jízdenku,“ popsala mluvčí policie Dita Círová. Není to jediný dobrý policejní skutek. Před pár dny řešila hlídka z Opavy krádež v obchoďáku, na místě našla plačící mámu. Vyšlo najevo, že kradla přesnídávky a Sunar pro své miminko. Ke krádeži se přiznala, všechny věci byly vráceny do obchodu. Strážníkům se ženy zželelo a nakoupili jí potřebné potraviny za tisíc korun. To, že se jí mezi kradené věci přimotalo víno, ocenila hlídka pokutou 500 korun...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.