Češka Soňa (36) »zasahovala«: ZADRŽELA LUPIČE ORÁLNÍM SEXEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Češka Soňa (36) »zasahovala«: ZADRŽELA LUPIČE ORÁLNÍM SEXEM!

»Vemte si ho, já už nemůžu!« řekla policii.
»Vemte si ho, já už nemůžu!« řekla policii. (foto ara)

Tak takové přepadení pumpa v bratislavské Petržalce ještě nezažila! Srb Maxim (24) tam hrozil násilím a nutil obsluhu k vydání hotovosti. V tu chvíli ale zakročila jistá Soňa (36) z Česka, která vzala spravedlnost do vlastních rukou. Ehm, vlastně úst... Lupiče totiž zadržela orálním sexem!

„Vemte si ho, já už nemůžu,“ hlesla prý, když na místo konečně dorazila policie. O incidentu, k němuž došlo v Panonské ulici, si teď nevěřícně vypráví celé Slovensko. A není divu! Tomu, co se stalo, asi nevěří ani sám zloděj... Byla středa kolem čtvrté ranní, když agresivní Srb vtrhl na čerpací stanici a začal křičet, ať mu okamžitě navalí prachy. Když se zaměstnanec benziny bránil, udeřil ho muž do obličeje a hrozil, že další rány budou následovat. To už pumpař nevydržel a hotovost vydal. Jenže zřejmě ve chvíli, kdy si spokojený Maxim lup schovával, podařilo se prodavači z místa činu utéct a Srba zamknout uvnitř pumpy!

Dál už začíná být situace trochu nepřehledná. Web Noviny.sk uvádí, že zaměstnanec pumpy zmizel do zadní kanceláře za kolegou. Ten potom prý vyběhl ven zadním východem a zalarmoval policii. Následně za zahádaných okolností přichází stejným vstupem na scénu jistá angažovaná Češka. „Pomůžu vám se zadržením pachatele,“ oznámila prý, proč se dere dovnitř. Co se dělo potom, už popisuje TV JOJ zcela jasně: muže uspokojovala orálně tak dlouho, dokud nepřijeli policisté a nenašli polonahou dvojici na zemi. „Policie chtěla muže na místě omezit na osobní svobodě. Muž však kladl odpor, a tak byly použity donucovací prostředky,“ uvedla na svém Facebooku slovenská policie. Zloděj byl ošetřený na místě, zraněný zaměstnanec skončil ve špitále. A zasahující Češka? Ta si otřela ústa, oblékla se a pak nevěřícím strážníkům popsala, co ji k originální metodě zadržení vedlo. O detailech ale policie bohužel mlčí...

Víte, že...

...Panonská ulice je mj. nechvalně proslulá kvůli prostitutkám, které tam šlapou chodník? Zda mezi provozovatelky nejstaršího řemesla patřila i Češka, není známo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.