Manekýni za volantem za 13 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manekýni za volantem za 13 milionů!

Letní verze dopraváckého oblečení.
Letní verze dopraváckého oblečení. (Foto Dopravní podnik města Brna, Marie Zelená )

Na 13 milionů to přijde brněnskou městskou kasu, ale prý to bude stát za to. Dopravní podnik totiž vymění uniformy svých dvou tisícovek zaměstnanců.

Řidiči, dispečeři a prodejci jízdenek se sladí, jejich oděv bude mít stejné barvy – bílou, modrou a červenou. Uniformy s 18 součástmi ve verzích pro různá období slibují nový design a příjemnější materiál. „K dispozici jsou kalhoty o různých délkách, sukně, košile, polokošile, svetry, vesty, bundy, kravaty, šátky a čepice, zkrátka kompletní sortiment,“ vypočítal generální ředitel Miloš Havránek. První dopraváčtí manekýni a manekýnky vyjedou do ulic Brna v tramvajích, autobusech a trolejbusech ještě před Vánocemi.

Dobrá práce

„Nové oblečení se mi líbí. Neznám sice požadavek dopraváků na návrháře, ale věřím, že udělal vše, jak měl. Možná bych dala tmavě modré kalhoty k jarnímu a letnímu stylu, ale černá zase více korensponduje s interiérem vozů. Takže si myslím, že návrháři i výroba odvedli dobrou práci.“ Marie Zelená, módní a oděvní návrhářka.

Řidiči a řidičky dopravního podniku v Brně vyfasují uniformy s celkem 18 součástmi pro různá roční období.

Letní verze dopraváckého oblečení.

Marie Zelená



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.